Naswa Ent. (KT0152293-W)

SEJAK 2001 ( 15000, BANDAR BARU TUNJUNG, KOTA BHARU, KELANTAN-belakang Jaffar Rawas, sebelah Burgerbyte ) Menjual produk original sahaja secara online & offline, memberi khidmat nasihat produk skin care dan juga supplemen untuk kecantikan luaran dan dalaman anda. E-MEL : nebula9090@gmail.com HUBUNGI : 013-9214611 ( Pn Naswa ) , WHATSAPP / WECHAT : 019-9819101 ( Cik Nin )

Bust Up Express

bust up express original kelantan

BUST UP EXPRESS

HARGA JUAL : RM150SEM,RM155SS

-MENAMBAH SAIZ PAYUDARA
-MENEGANGKAN SAIZ PAYUDARA DAN PUNGGUNG YANG KENDUR
-MELANGSINGKAN BADAN DENGAN PENINGKATAN JISIM BADAN LEMAK
-MERAWAT MASALAH-MASALAH BERKAITAN RAHIM
-MENGHALANG JANGKITAN PADA VIGINA DAN PUNDI KENCING
-MENGETATKAN VAGINA
-MENGHILANGKAN BAU BADAN DAN BAU PELUH
-MENCEGAH DAN MENGURANGKAN PENYAKIT MIGRAIN
-MENJADIKAN KULIT LEBIH LEMBUT DAN LEBIH MUDA
-MENCERAHKAN KULIT TERMASUKLAH KULIT PADA BAHAGIAN PUTING PAYUDARA
-MENGANJALKAN KULIT YANG MELENDUT
-MELAMBATKAN PROSES PENUAAN

SUKATAN & WAKTU PENGAMBILAN BUST UP EXPRESS

SUKATAN : 1 SCOOP PENUH

WAKTU PENGAMBILAN :
-SEBELUM BREAKFAST DAN SEBELUM TIDUR MALAM

Leave a comment »

3 Langkah Mudah Hapuskan Jerawat Dalam Masa Kurang 3 Hari



✾ ✿ ✽ 3 Langkah Mudah Hapuskan Jerawat 

Dalam Masa Kurang 3 Hari 

! ✾ ✿ ✽

Kini dengan HARGA PROMOSI ! 

Baca dulu info dan tips berguna di bawah sebelum anda ketahui 3 Langkah Mudah dengan teknik luar biasa ini !

☟☟☟☟☟☟☟☟☟


INFO percuma :

>>> TAHU TAK ? Sebenarnya sabun ketul lebih efektif daripada pencuci muka yang berbentuk gel dan kebiasaannya digunakan untuk permulaan rawatan kerana bahannya yang lebih pekat.

>>> Pori muka tersumbat boleh menyebabkan naiknya jerawat dan adik-beradiknya yang lain iaitu bintik hitam / bintik putih ( black head / white head )

>>> TAHU TAK ? Sebenarnya kulit berjerawat puncanya disebabkan kulit berminyak, dan kulit berminyak menyebabkan naiknya jerawat yang tak henti-henti, masalah resdung juga menyebabkan jerawat naik dan berulang di tempat yang sama.

>>> Kulit berminyak menyebabkan kulit muka nampak kusam dan tidak berseri kerana permukaan kulit yang tidak rata dan tidak licin.


TIPS percuma :

>>> Jangan PICIT JERAWAT sendiri sebab boleh meninggalkan luka yang kemudiannya menjadi parut hitam, adalah lebih baik sapu ACNE SPOT CREAM di tempat jerawat, lebih bermanfaat sebab jerawat pun boleh kecut dan tidak meninggalkan parut hitam.

” Anda masih lagi dibelenggu dengan masalah belum menjumpai produk yang benar-benar sesuai dengan kulit wajah anda? Tahukah anda, keserasian dengan kulit hanya akan berlaku jika bahan dalam produk tersebut benar-benar merawat masalah kulit dari peringkat akar umbi lagi dan yang paling penting bebas bahan beracun ?”

Contohnya jika anda kulit berjerawat, pastikan kulit anda dirawat dulu untuk menjadi kurang berminyak untuk mencegah jerawat berulang.


Sebelum anda didedahkan dengan 3 Langkah Mudah dengan Teknik Luar Biasa ini,
jawab dulu soalan di bawah, adakah anda betul-betul 100%…

✔nak kulit muka licin dan bersih ?

✔nak kulit muka Bebas daripada jerawat ?

✔nak kulit muka Bebas daripada gatal-gatal resdung ?

✔nak kulit muka Bebas minyak terutamanya cuaca panas sekarang ini ?

JIKA ‘ YA’,


Jangan bimbang, 

No worries ye. ^_^


Mahukah anda, kami tunjukkan jalan penyelesaiannya untuk atasi dengan SEGERA masalah jerawat serta gatal resdung anda ?


☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟

JOM ikut 3 langkah mudah ini &

Hapuskan Jerawat serta Gatal Resdung Dalam Masa Kurang 3 Hari dengan Teknik yang Luar Biasa !


≧◠◡◠≦✌


Ikuti 3 Langkah Mudah seperti di bawah :

1. Cleanse

⇊⇊⇊

2. Balance

⇊⇊⇊

3. Control

————————————————————————

*LANGKAH PERTAMA*


‘CLEANSE’

( CLEANSE/ BERSIHkan kulit muka anda supaya bebas daripada sel-sel kulit mati , segala debu, ,minyak dan kotoran yang boleh buat pori muka tersumbat dengan ACNE SOAP.)

ACNE SOAP U-Nice Beauty- RM 25 / 40g

Keistimewaannya :

1. Sabun yang berasaskan minyak zaitun & Tea Tree melembutkan kulit dan tak mengeringkan kulit.
2. Merawat jerawat yang bernanah/ batu.

3. Mempunyai bahan antiseptik untuk matikan kuman resdung.

Teknik Luar Biasa yang Efektif :(✿◠‿◠)Urut seluruh muka dalam keadaan berbuih selama 30 saat, biarkan 2-3 minit, kemudian bilas bersih. 

——————————————————————————————————–

*LANGKAH KE-2*


‘BALANCE’



( BALANCE/ SEIMBANGkan pH kulit wajah anda supaya tidak terlalu kering dan dan tidak terlalu berminyak dengan ACNE MASKER.)


ACNE MASKER U-Nice Beauty – RM 30 / 50g


Keistimewaannya :

1. Menyerap lebihan minyak, cegah jerawat berulang.

2. Menghilangkan rasa gatal atau gatal resdung, RUAM-RUAM dan kemerahan.

3. Merawat jerawat termasuklah jerawat pasir, kutil minyak.


Teknik Luar Biasa yang Efektif :(✿◠‿◠)

Bancuh 2 sudu tinggi (sudu yang telah disediakan ) dengan sedikit air masak / mineral. Sapu seluruh muka ( kecuali bahagian mata ). Selepas cuci muka, kemudian biarkan selama 25-30 minit ( Biarkan kering ), Laaaast sekali, Bilas bersih.


ATAU


Nak biarkan semalaman pun boleh, kulit cepat kurang berminyak. ^_^

———————————————————————————————————-

*LANGKAH KE-3*


‘CONTROL’

krim keringkan jerawat siang dan malam

( CONTROL/ KAWAL pengeluaran SEBUM berlebihan bagi kulit muka berjerawat dengan ACNE SPOT CREAM. )


ACNE SPOT CREAM U-Nice Beauty – RM 27.90 / 5g


Keistimewaannya :

1. Mengeringkan jerawat di muka dan di badan.

2. Mengurangkan jangkitan bakteria yang menyebabkan jerawat.

3. Mencegah jerawat daripada BERPARUT.

4. Menghilangkan rasa pedih, gatal, bengkak akibat jerawat.


Teknik Luar Biasa yang Efektif :(✿◠‿◠)

- Sapu di tempat jerawat kemudian gosok-gosok masuk ke dalam kulit.


✔ 100 % BERKESAN !

✔ 100 % SELAMAT !

✔ 100 % HALAL !


❥❥❥ Antara Testimoni-testimoni pengguna Acne Soap, Acne Masker dan Acne Spot Cream ❥❥❥


” Saya yakin dgn produk ini hampir setahun saya cuba yang set jerawat…Alhamdulillah, positif..saya memang cukup berpuas hati.kini..sy promote produk jnama U-Nice beauty pada kawan2 satu kolej ttg keistimewaan produk ni…rmai yang berminat dan telah mencubanya..U-Nice beauty begitu berkesan..sy yakin dengannya 100%. ” ( Atika dari Tanah Merah, Kelantan )


” Salam sis. Acne Masker tu sangat ok, jerawat pasir dah takde, kawan2 pun perasan ada perubahan, kulit pun dah kurang berminyak tak macam sebelum ni.” ( Erma dari Sandakan, Sabah )


” Cik Nin, okla pakai U-Nice, jerawat dah kecut..” ( Zue dari Putrajaya )


” hai  , i nak bagi feedback for the product, dah guna for 2 weeks, Alhamdulillah, i can say it works on my skin, kulit dah makin lembut dan jerawat mengecut, i’m very happy.” ( Syikin dari Kuala Lumpur )


” saya suka Acne Masker tu sebab kalau pakai Acne Masker kat tempat gatal-gatal, gatal-gatal memang hilang.” ( Siti Noor dari Gua Musang, Kelantan )


” Perubahan yang ketara yang saya nampak pada kulit muka saya dah tak berminyak sangat.” ( Sharifah dari Sungai Petani, Kedah.)


” Saya bru try produk acne soap.alhamdulillah..berkesan.kulit muka rasa slesa sgt.parut jerwt yg lama dh makin ilang..tq u-nice beauty.” ( Azura dari Serdang, Selangor )


“bgus la unice……..muka sbelum ni berjerawat, minyak krana sya jnis aktif bersukan….skrang muka sya sudah x brminyk dan x berjerawat, ” ( Hafiz dari Kota Bharu, Kelantan )


” tqvm,lpas pakai 3 produk tu kulit tak lagi berminyak n jerawat pun kering” ( Noor Fatihah dari Pekan, Pahang )


” tq,acne soap mmg elokla, jerawat makin kering.” ( Mastura dari Kemaman, Terengganu )

testimoni jerawat berminyak u-nice beauty (1)

( Pn Zaza dari Zaza Beauty)- kini sudah menjadi pengedar U-Nice Beautytestimoni sensitif jerawat berminyak u-nice beauty

( Cik Ainah )


testimoni pori terbuka jerawat berminyak u-nice beauty( Pn. Suriani dari Suriani Beauty)- Kini sudah menjadi pengedar U-Nice Beauty

✔ 100 % BERKESAN !

✔ 100 % SELAMAT !

✔ 100 % HALAL !

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Berminat untuk dapatkannya ?
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Harga 1 SET 3 Langkah MUDAH ( produk ) :

Acne Soap (cleanse) + Acne Masker (balance) + Acne Spot Cream (control) = RM 83.00

KINI dengan HARGA PROMOSI : (R̶M̶ ̶8̶3̶ ) RM 70

sahaja SEHINGGA 30hb9 ini sebelum pukul 11.59 malam 

TUNTUT DISKAUN ISTIMEWA ini dengan,

{✉ SMS/WhatsApp KOD < Cleanse-Balance-Control :) > ke nombor 019-3204611 (cik Nin U-Nice Beauty ) }

☞ Jangan Berlengah Lagi !

Jika mereka sudah berjaya mengatasi masalah jerawat resdung mereka,

MENGAPA TIDAK ANDA ?

Rebut peluang ini untuk dapatkan harga promosi sebab peluang SEHINGGA 30hb9 ini sebelum pukul 11.59 malam sahaja 

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ 

Berminat untuk guna set lengkap U-Nice Beauty khusus untuk kulit berminyak dan berjerawat ?

Anda hanya perlu tambah 

Trial set Oily RM 80.00 & B-B Cream RM 55.00 Sahaja !

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

***TRIAL SET Oily & Acne Series RM 80.00 ( yang mengandungi )*** :

Acne Cleanser, Acne Toner, Acne Serum, Enzymatic Night Cream, Acne UV Day Cream

***BB Cream RM 55.00/5g***

Krim malam enzim buah untuk mencerah, menggebukan kulit, menyekatakan warna kulit dan menghilangkan parut.


Semoga Berjaya ! In shaa Allah berkesan, anda boleh hubungi kami untuk sebarang pertanyaan dan feedback sepanjang tempoh rawatan. Terima Kasih. ^^)
—————————————————————————————————————————————————————
Nak Tahu ? KLIK SAHAJA. :)

SILA KLIK —->BUKTI KESEMUA PRODUK U-NICE BEAUTY ADA KELULUSAN KKM

SILA KLIK —->TESTIMONI-TESTIMONI PENGGUNA
SILA KLIK —-> SENARAI STOKIS / PENGEDAR SAH

—————————————————————————————————————————————————————-

Leave a comment »

Perla Coffee ( Kopi Memutihkan Kulit – Ori dari HQ )

kopi perla coffee untuk memutihkan kulit mengatasi masalah kulit wajah

 

 

PERLA COFFE [ORI DARI HQ]
————————————

HARGA JUAL :: RM 59sem / RM65 ss

1 kotak: 20 sachet

 

~Perla Coffee adalah salah satu kopi untuk mencerahkan
kulit dan seluruh tubuh badan dengan cepat dan efektif.

~Proses pemutihan berlangsung di kepala hingga ke kaki
yang bermakna anda akan mendapat warna kulit yang
putih/cerah yang sekata di seluruh tubuh anda.

~Perla coffee juga membantu merawat kulit bermasalah
seperti kulit berjerawat, jeragat, parut -parut lama dan
juga masalah kulit yang menghantui anda. Hasil dapat
dilihat selepas seminggu mengamalkanPerla Coffee.

~Antara kebaikan Perla Coffee
✿Melembut dan menghaluskan tekstur kulit.
✿Kulit kelihatan lebih gebu, bersinar dan sempurna tanpa cela (flawless)
✿Meningkatkan kecerahan warna kulit dengan ketara dalam
masa 1- 2 minggu.
✿Memulihkan kulit berparut dan bermasalah
✿Menjadikan kulit lebih anjal serta lembap.
✿mengurangkan kedutan dan garis halus
✿mengecilkan liang pori
✿meningkatkan sistem imunisasi badan.
✿mengatasi masalh jerawat dan jeragat.

~Bahan- bahan utama dalam Perla Coffee.
✿Serbuk Mutiara,
✿Glutathione
✿Asid Hyaluronik

★Serbuk Mutiara
MUTIARA dipercayai berkhasiat untuk kecantikan sejak ribuan tahun lalu. Para Maharani China menggunakan dan meminum serbuk mutiara sementara Ratu Cleopatra memanjakan diri dengan mandi susu yang dicampur serbuk mutiara. Kelebihan serbuk mutiara ialah melembap, mencerah serta menghaluskan kulit.

★Glutathione
GLUTATHIONE sudah terbukti secara saintifik oleh ahli perubatan dapat mencerahkan kulit sekiranya diambil
secara berterusan. Pengambilan glutathione secara berterusan akan membuatkan kulit semakin cerah dan putih. Ianya juga dapat membuatkan anda kelihatan 5 hingga 10 tahun lebih muda dari usia sebenar.

Glutathione juga merupakan agen pembuang toksin yang paling berkesan.

★Asid Hyaluronik
ASID HYALURONIK adalah salah satu rahsia penjagaan muka selebriti di dunia hiburan, ianya diperlukan untuk menentang kedutan atas kulit muka. Asid Hyaluronik memainkan peranan penting ke atas kulit kerana ianya akan mula hilang bermula umur 25 tahun yang menyebabkan kelembapan kulit juga berkurangan. Asid Hyaluronik membantu menganjalkan kulit serta menghalang penuaan.

Kandungan Asid Hyaluronik dalam badan harus dikekalkan dengan mengamalkan Perla Coffee.

~~Perla Coffee adalah salah satu kopi untuk mencerahkan kulit dan seluruh tubuh badan dengan cepat dan efektif.

~~Proses pemutihan berlangsung daripada kepala hingga ke kaki yang bermakna anda akan mendapat warna kulit yang putih/cerah yang sekata di seluruh tubuh badan anda.

 

~PERLA COFFEE – Juga sesuai utk IBU MENGANDUNG & yg sedang MENYUSU BABY krn kandungan SERBUK MUTIARA dpt membantu mencerahkan kulit baby & GLUTHATHIONE pula dpt bekalkan tenaga optimum bagi ibu setiap hari.

~Cara pengambilan

1.Masukkan 1 sachet Perla Coffee ke dalam secawan air panas atau suam.
2.Kacau dan sedia diminum
3.Maksimum pengambilan 2 sachet sehari
4. Dinasihatkan minum air masak / mineral / air bersih 5.3-5 liter sehari untuk kadar serapan yang cepat dan pantas.

~kafein pantang untuk org ada darah tinngi

~~PERLA COFFEE – Produk buatan MALAYSIA, HALAL & yg penting ada kelulusan dari KKM

 

 

BORANG PESANAN PRODUK :

 

 

Leave a comment »

Sabun Marine Essence ( Sabun Untuk Masalah Kulit Badan )

sabun untuk atasi masalah kulit ekzema ruam mencerah ketiak dan parut

SABUN MARINE ESSENCE  ( 100 gm )

……………………………………

HARGA JUAL TIDAK TERMASUK POS
1-RM35 + POS RM6SEM, RM12SS
3-RM100 + POS RM7SEM, RM13SS  

Sabun marine essence merupakan kaedah paling selamat dan semulajadi bertindak ke atas masalah kulit anda.

Selain dari masalah ketuat,
marine essence juga in shaa Allah sangat berhasil untuk masalah berikut:

# Ekzema bayi hingga dewasa
#Kulit gelap di leher, ketiak dan celah peha
# kesan gigitan serangga
# parut luka
# rekahan perut selepas bersalin
# kulit ruam akibat peluh dab ruam lampin
# menghidap penyakit kulit  psoriasis
#panau
# Jerawat badan

Untuk yg ada ekzema pun bgs sabun ni.Biasa nye orang eczema ni memang tak boleh pakai something yang berunsur keras dan melekap lama di kulit, bila pakai mesti naik gatal-gatal dan bila gatal mula lah nak menggaru. Lepas garu ni la akibat nye..mesti ada kesan hitam pada kulit.

So buat uols yang ada masalah eczema kuna suggest kan boleh la cuba dulu sabun hijau ni yang wangiiiiiii tak hingat ni. At least dapat membantu atasi masalah eczema dan gatal-gatal kulit uol selama ni.

heheee..yang malas mandi ni sesuai untuk sesiapa yang susah sangat nak ajak anak-anak uol ke toilet. Lepas bagi diorg pakai sabun ni sure berdesup masing-masing nak masuk toilet sebab kan kesan segar dan wangi sabun ketiak ni lepas mandi memang buat badan rasa fresh dan bertenaga je.

Cara gunanya.. mula2 kerat dulu sabun ni kepada 4 bahagian..

JIMAT !!

Pastu basahkan sabun dan tangan..
Gonyoh perlahan sampai kuar buih..
Pastu sapu laa kat tempat2 yang bermasalah..
Seperti.. leher.. ketiak.. celah2 yang berkarat..
Biar kejap..
Pastu bilas.. :)

 

BORANG PESANAN PRODUK :

 

Leave a comment »

KWhite 38 ( 2 in 1 – memutihkan kulit dan menegang )

kwhite 38 memutihkan kulit dan menegangkan payudara dan punggung

………………………………………………………
KWHITE 38 2 IN 1 : WHITENING SKIN & BUST UP
………………………………………………………
HARGA JUAL :: RM 120sem / RM130ss

*Isi Kandungan/Berat : 20 sachet 20g, extra 2 sachet -

MINUMAN AJAIB KHAS UNTUK ANAK DARA DAN WANITA !!!

? KULIT SEMAKIN PUTIH
? PAYUDARA SEMAKIN KERAS ,
? AKAN KEMBALI DARA SEAWAL 60 SAAT TERASA KESAN SERTA MERTA
? ANAK DARA AKAN SEMAKIN BERSERI DAN PUTIH
? WANITA YANG SUDAH BERUMAH TANGGA KEMBALI DARA

(SEGALANYA DENGAN IZIN “NYA”) –Kita Hanya Bertawakal Dan Berusaha–
? 100% HALAL

>TERBUKTI BERKESAN <

KWHITE 38 “RASANYA SEPERTI KOPI”

PRODUK PERTAMA BERASASKAN HABBATUSSAUDA DAN DARK CHOC
? “Tetaplah Kamu Dengan Al-Habbah Al-Sawda’ Ini Kerana Sesungguhnya Ia Mengandungi Penawar Bagi Segala Penyakit Kecuali mati” -(HR : Al-Bukhari/Muslim)

? Kenapa Dark Choc?? ( RASA NYA SEPERTI KOPI TAPI SEDAP)
? Meningkatkan kadar kolesterol baik HDL dari LDL
? Mengurangkan risiko penyakit jantung
? Dark chocolate dibuat daripada tumbuh-tumbuhan di mana ia mengandungi khasiat daripada sayur-sayuran.Khasiat ini adalah dari flavonoid yang bertindak sebagai antioksidan

Kebaikan KWHITE 38 :
• Khas untuk menganjalkan payudara
• Membantu menganjalkan juga tubuh badan yang lembik
• Membantu menyekatakan tona2 gelap agar semakin cerah Dan sekata
• Memberikan tenaga
• Mengurangkan stress harian
• Khas untuk menjaga kewanitaan agar Persis Anak Dara
• Membantu membentuk tubuh badan menjadi terbentuk Dan cantik
• Membantu Kulit semakin Kenyal Dan Gebu

°K-White38 :
Ibu mengandung dilarang mengambil KWHITE 38 kerana ia berfungsi ketatkan faraj’

Cara makan :K-White Before Breakfast (SBB ia ada fungsi menahan rasa lapar )

K-white lebih kepada UP maksudnye lebih kepada montok,anjal, Dan jika anak dara ia mencantikkn bentuk shape payudara Dan jika yang sudah berkahwin ada masalah payudara kendur/lembik ia akan besarkan seterusnya proses menganjal. Maksud besar sesuai dgn ketinggian tubuh kita.

 

 

BORANG PESANAN PRODUK :

 

 

Leave a comment »

K-Colly Sweet 17

tak perlu make up laagi selepas amalkan k colly sweet 17

 

k colly sweet 17 berkesan melembapkan bibir dan bibir nampak segar dan pink testimoni k colly sweet 17 cerahkan muka kusam dan gelap k colly sweet 17 berkesan mengeringkan jerawat dan menghilangkan parut k colly sweet 17 berkesan mengecutkan jerawat batu dan melicinkan muka k colly sweet 17 berkesan melembapkan kulit yang kering k colly sweet 17 berkesan mengurangkan minyak dan mencerahkan muka

 

stok barang k colly sweet 17

 

K-COLLY Sweet 17  (1.5 Million mg )

~berat 830gram

HARGA JUAL :: RM 140sem / RM145 ss

~~KEBAIKAN

1) Membantu merawat masalah kulit seperti jerawat, jeragat, tona kulit tidak sekata.
2) Khas untuk mencantikkan kulit dengan menghaluskan kulit,memutihkan kulit secara semulajadi, menghaluskan kulit serta meningkatkan kelembapan kulit 10 X lebih cepat.
3) Makanan tambahan terbaik untuk kulit kelihatan muda, sihat dan lebih cerah.
4) Juga terbaik untuk merawat penglihatan, gigi, kuku ,sendi , otot dan rambut.
5) Melawan radikal bebas serta antioksidan semulajadi.
6) Menghindar dan mencegah dari penyakit kronik.

~~CARA PENGAMBILAN:
- Masukkan 2 scoop serbuk K Colly ke dalam mulut secara perlahan-lahan.
- Biarkan 3-5 saat, serbuk akan mencair dengan bantuan enzim air liur. Khasiat dan nutrisi K Colly Sweert 17 lebih cepat meresap ke dalam salur darah berbanding dengan cara dikacau/dilarutkan dengan air.
-Makan 1 jam sebelum sarapan dan sebelum tidur.
- Rasa manis2 buah. Sedap.
- Boleh diambil lelaki dan wanita. Selamat diambil oleh wanita hamil, bebas pengawet, pewarna dan perasa tiruan serta tanpa gula tambahan.

*Suplement dlm bentuk serbuk xprlukan kkm .. kalau cik tgok mana2 supliment dlm bentuk serbuk mmg xde KKM.

 


BORANG PESANAN PRODUK :

 

 

Leave a comment »

Satin Skinz

satin skinz botol biru botol pink original kelantan

 

 

SATIN SKINZ
( GULA-GULA AJAIB DAN BERKHASIAT ! )

HARGA JUAL :RM180SEM/RM185SS [free paperbag]

KENAPA SATIN SKINZ TERLARIS DI PASARAN?

? Satin Skinz merupakan produk pertama di Malaysia yang mengasingkan bahan-bahan aktif untuk mengekalkan khasiat semulajadi tanpa pertembungan bahan-bahan lain yang mungkin menyebabkan perubahan pada khasiat asal.

? Memfokuskan kesihatan dan kecantikan kulit dari dalam, sesuai untuk semua peringkat usia dan jantina mengikut dos yang disarankan.

? Satin Skinz bukan hanya cantik pada nama, tetapi menjanjikan kesan yang sangat luar biasa. Diformulasikan oleh pakar farmasi, diproses di kilang bertaraf GMP, lulus KKM dan FDA serta HALAL.

Kelebihan Satin Skinz :

? Perubahan tona kulit sehingga 5x lebih putih
? kulit lebih gebu, lembap dan tegang
? Menaikkan rona merah jambu pada wajah
? Wajah lebih segar dan berseri
? Menyekat pembentukan jerawat
? Menghilangkan parut 5x lebih cepat
? Memutihkan kawasan intim dan pelipat
? Meransangkan peningkatan kolagen
? Memperbaiki tekstur kulit tua & mati
? Mengurangkan pigmentasi & garis selulit
? Mengurangkan kedutan halus

Cara Makan :
Penggunaan 2 biji sehari boleh tahan = 2 bulan
penggunaan 4 biji sehari boleh tahan = 1 bulan

? Ambil 1 biji dari botol biru + 1 biji botol pink. Perlu di telan / di hisap serentak !
? Makan sehari 2 kali iaitu pada waktu pagi (sebelum sarapan) dan sebelum tidur.
? Disarankan ambil semasa perut kosong
? Minum air masak sebanyak 3-5 liter sehari untuk kadar serapan yang terbaik dan sempurna.

P/s = Disarankan utk kotak pertama makan 4 biji shari…
? SETIAP 1 SET MENGANDUNGI 120 BIJI ?

? Satin Skinz di datangkan dalam 2 botol iaitu PURE GLUTATHIONE (botol pink) PURE VITAMIN C ROSEHIP, HYDROLYZED COLLAGEN & PHYTOCELLTEC (botol biru)..

SOALAN :
- Bolehkah saya hanya amalkan PURE GLUTATHIONE dari botol label PINK sahaja?

JAWAPAN :
- Tidak boleh. Satin Skinz perlu di ambil serentak, bukan berasingan kerana ahli farmasi telah membuat formulasi yg sangat bertepatan dgn dos untuk setiap individu. Botol berlabel pink berfungsi untuk pemutihan kulit manakala botol berlabel biru berfungsi untuk menyokong bahan-bahan dari botol PINK supaya dapat diserap dan diterima oleh sistem badan secara sempurna.

- Peranan tablet dari botol berlabel biru pula adalah untuk reverse proses oxidization bagi membolehkan Glutathione tetap berada dlm keadaan ‘Reduced’ untuk menjadikan kulit lebih cerah dari masa ke semasa. Glutathione dalam produk Satin Skinz mempunyai gred berkualiti tinggi yang sangat bagus dan telah dipadatkan. Reduce Glutathione juga dikenali sebagai L-Glutathione.

Bahan-Bahan aktif yang terdapat pada botol pink ( 1500mg)
- Grade Reduced Glutathione : Glutamate, Cysteine, & Glycine
- Pure L-Glutathione & Basic Glutathione N-Acetylcysteine (NAC)
- Alpa Lipoic Acid (ALA)

Bahan-Bahan aktif yang terdapat pada botol biru (1500mg)
- Premium Pure vitamin C dengan EXTRA Rosehip
- Kolagen ikan kod
- Gabungan phyto stemcell (Apple, Tomato, Roselle)
- Astaxanthin
- Super Lemon ( Extra Vitamin C)

Kini anda tidak perlu risau !!! Supplement Pure L-glutathione mampu menjadi penawar !!! 500% BERKESAN SEAWAL 3 HARI
OLEH PENGGUNA SETIA SATIN SKINZ AWESOME!!!
120 BIJI UNTUK TAHAN 2 BULAN!!!

Mendapat sijil HALAL, KKM, FDA dan HACCP. Gunakan tanpa was-was dan yakini SATIN SKINZ !!!

 

BORANG PESANAN PRODUK :

Leave a comment »

Kesan Sampingan Menggunakan Produk Beracun & Rawatannya

✿✿✿ Adakah kulit wajah anda sekarang sedang mengalami
5 jenis kesan sampingan yang sama seperti di bawah ? ✿✿✿

✔ sensitive / iritasi –> kulit sering menjadi gatal dan kemerahan, mudah panas & merah selepas terdedah dengan cahaya matahari
✔ kulit menjadi nipis sehingga liang roma/pori-pori tidak kelihatan
✔ kulit menjadi putih pucat ( warna kulit wajah jelas lebih putih daripada warna anggota badan yang lain )
✔ kulit menjadi sangat kering
✔ muka mula naik jerawat kecil /pasir/ jeragat selepas berhenti menggunakan sesuatu produk

& Tahukah anda kesan-kesan sampingan seperti di atas adalah contoh kesan sampingan penggunaan produk beracun yang mengandungi HIDROKUINON & MERKURI ?

>>> Jika anda BERMINAT untuk terus menggunakan sabun/toner/krim yang mengandungi HIDROKUINON & MERKURI selepas ini. JANGAN baca selanjutnya…





“ Apa itu MERKURI & Apa itu HIDROKUINON ?”

Secara ringkasnya, hidrokuinon ialah bahan toksik dan bahan kimia yang digunakan dalam memproses gambar, menghasilkan getah dan digunakan sebagai bahan aktif dalam pewarna rambut.

Merkuri pula ialah sejenis logam, bahan yang menyebabkan kanser dan tersenarai dalam bahan toksik yang hanya boleh dibeli melalui farmasi dengan tahap yang ditetapkan ketoksikannya. Ia digunakan secara meluas sebagai bahan dalam cat, meter suhu, bateri, lampu, dan lain-lain lagi.
“ Macam mana HIDROKUINON & MERKURI boleh merosakkan kulit wajah saya ?”

Kedua-duanya bertindak dengan cara yang sama. Bertindak mencerahkan, memutihkan kulit anda dalam tempoh yang singkat dengan menghalang proses penghasilan melanin.
Melanin adalah pigment kulit yang dihasilkan oleh sel kulit yang terdapat di bawah lapisan kulit dan menentukan warna kulit seseorang. Makin banyak penghasilan melanin, makin gelap kulit seseorang itu. Anda perlu tahu melanin adalah pelindung semulajadi melindungi kulit anda daripada pancaran cahaya matahari ultra violet. Tanpa melanin, kulit anda akan berisiko tinggi terdedah kepada kanser kulit.

Antara kesan sampingan lain yang ANDA TIDAK KETAHUI :
●Hidrokuinon dan merkuri yang anda sapu di kulit wajah anda, dalam jangka masa yang panjang sebenarnya bertindak balas dengan pancaran cahaya matahari (ultra violet) dan menyebabkan berlakunya proses pengoksidaan.
Akibatnya, masalah JERAGAT & PIGMENTASI MAKIN TERUK serta berlakunya proses penuaan dengan lebih cepat.
●Bagi penggunaan produk bermekuri, kulit anda TIDAK AKAN TIMBUL JERAWAT SAMA SEKALI kerana lapisan kulit epidermis sudah rosak dan tidak lagi mengandungi protein dan melanin.
●Penggunaan dalam jangka masa yang lebih panjang akan MEROSAKKAN ORGAN DALAMAN seperti hati dan buah pinggang.

–>Jika anda mahukan pencerahan dan pemutihan kulit dalam tempoh yang singkat…
–>Jika anda tidak bimbang akan kesan-kesan sampingan dan anda mampu menanggungnya…

Maka teruskan menggunakan produk beracun.

Tapi adakah anda ingin biarkan masalah kulit wajah anda berlarutan ?

Ayuh, ucapkan selamat tinggal kepada produk beracun, rawat segera wajah anda ! Pulihkan kembali kulit wajah anda agar tebal dan sihat semula , tidak sensitif lagi dan dalam masa yang sama jerawat dan jeragat tiada.

——————————————————————————
Untuk langkah yang pertama, anda hanya perlukan…

2 minggu TEMPOH REHAT dengan hanya menggunakan





3 produk di bawah sebelum menggunakan 1 set lengkap
U-Nicebeauty untuk rawatan dan pencerahan.

Antara kelebihan dan fungsinya khas kepada yang pernah guna produk beracun ?

1. SOAP ( PIGMENTATION / ACNE / WHITENING )
✔bebas merkuri, hidrokuinon dan bahan kimia berbahaya
✔berasaskan minyak zaitun
✔tidak mengeringkan kulit
✔tidak memedihkan kulit
✔melembapkan dan melembutkan kulit

2. ACNE MASKER
✔bebas merkuri, hidrokuinon dan bahan kimia berbahaya
✔kurangkan sebarang tindak balas
✔kurangkan alergi kulit
✔ ANTIRADANG – untuk kurangkan radang kulit seperti kemerahan dan gatal-gatal
✔kurangkan masalah resdung
✔serap lebihan minyak – kulit lebih seimbang, seterusnya mengeringkan jerawat termasuk jerawat pasir

3.WHITENING UV DAY CREAM (sunblock)
✔bebas merkuri, hidrokuinon dan bahan kimia berbahaya
✔tidak berminyak
✔tidak panas
✔tidak melekit
✔lebih tahan lama

——————————————————————————
ANTARA TESTIMONI PENGGUNA :
——————————————————————————
Tqvm, lepas pakai 3 produk tu kulit tak lagi berminyak dan jerawat pun kering , tak pasti nak cuba set normal/set oily skin? Pls adv..( Pn.Rohani dari Tawau, Sabah)
—————————————————————————————————————————————————————-
Akak rasa kulit akak dah semakin sihat. Selesa sangat…kalo dulu kulit akak merah2, gatal2..syukur sangat akak jumpa produk ni..( Nurin dari Seremban, Negeri Sembilan )
—————————————————————————————————————————————————————-
By the way saya nak share jugak…sekarang kulit saya makin ok…jerawat pasir pun makin kurang…kulit pun dah tak merah…suka sangat guna acne masker tu, sejuk je muka ( Nurhidayah dari Batu Pahat, Johor)
—————————————————————————————————————————————————————-
Salam, kak. Saya dah cuba 2 minggu, em memang best pakai, rasa takde tegang macam sesetengah produk. rasa lembut dan lembap je. ( Siti Katijah dari Limbang, Sarawak )
—————————————————————————————————————————————————————-

❤ BERMINAT UNTUK DAPATKANNYA ? ❤
3 produk untuk rehat 2 minggu sebelum menggunakan 1 set lengkap : RM 115.00
PM kami di sini

https://www.facebook.com/messages/Unicebeauty

—————————————————————————————————————————————————————-
Bukti Kesemua Produk U-Nice Beauty Ada Kelulusan KKM (Sila Klik Link Ini) —->http://unicebeauty.blogspot.com/p/bukti-u-nice-beauty-ada-nombor.html
Testimoni Pengguna ( Sila Klik Link Ini ) —->http://www.unicebeauty.com.my/testimoni.html
—————————————————————————————————————————————————————-

 

kesan sampingan produk beracun

Leave a comment »

AURA WHITE GLUTA COLLAGEN

aura white terbaru online kelantan

AURA WHITE GLUTA COLLAGEN 900,000mg- RM 150.00
( PASTIKAN YANG ORIGINAL ! ! ! )

Bahan-bahan : Hydrolysed tilapia collagen peptide, L-Glutathione, Hyaluronic Acid, Vitamin C, Tomato Stem Cell,
Apple Stem Cell, Rosella Stem Cell, Maqui Berry, Strawberry, Billberry, Papaya, Lemon, Sweet Turnip, & Mixed Berries

Dengan 5x lebih stemcell, stem cell , 80% peningkatan elastin keanjalan kulit .
Dengan formula anti penuaan – serlahkan kejelitaan sebenar kulit cantik, cerah dan gebu.
Untuk kesihatan KUKU, KULIT, RAMBUT, TULANG, SENDI , OTOT.

Setiap 2 scoops AURA WHITE GLUTA COLLAGEN  yang anda amalkan mengandungi 12,000 mg Collagen ! ! !

HARGA PROMOSI :
4 BOTOL RM 480- RM 120.00/ sebotol
2 BOTOL RM 250- RM 125.00 /sebotol
1 BOTOL RM 130.00
PRODUK PENCERAHAN KULIT YANG PERTAMA DI MALAYSIA MENGGABUNGKAN 3 STEM SEL DARI TOMATO, APPLE & ROSELLE BERSAMA GLUTATHIONE DAN TILAPIA KOLAGEN
 
Produk pencerahan kulit yang harus dicuba, menghapuskan kekusaman, mengembalikan keserian dan kelembutan kulit secara keseluruhan. Satu-satunya produk keluaran Malaysia yang menggunakan teknologi stem sel hasil gabungan 3 jenis tumbuhan/buah – tomato, epal dan roselle serta ditambah dengan kehebatan lain, L-glutathione dan kolagen ikan talapia!
 
Dengan ramuan berkualiti premium yang diadun bersama bahan semulajadi terbaik seperti lemon, turnip, strawberi, maquiberry, betik, sarang burung, astaxanthin dan pinebark, pastinya gabungan mantap yang memberikan 3 kali kuasa pencerahan kulit malah berupaya merangsang penjanaan sel-sel kulit baru serta memperbaiki tekstur kulit agar lebih halus, lembut dan sekata.
FORMULA LENGKAP
Diperkaya dengan antioksidan yang sangat tinggi membantu melambatkan penuaan kulit. Ia membantu menyerlahkan kecantikan kulit, mengurangkan radang serta berupaya memulihkan sel tisu.

RASA YANG LAZAT
Berperisa lemon berry bukan sahaja enak diminum tetapi membekalkan 
khasiat yang tinggi untuk mengekalkan kecantikan dan kesihatan dalam satu masa.

TANPA BAHAN TAMBAHAN
100 % semulajadi dan selamat ,tiada tambahan gula, bahan pengawet, pewarna atau perisa tiruan. Bebas hormon,steroid dan bahan kimia oleh SGS.

 

 
Beberapa persoalan yang sering ditanya pengguna:

a). 1 jar tu brapa gram? Tulis 500gm, tp kenapa isi ia 400,000mg?
- Sebab ia termasuk berat jar/bekas ia.. isi kandungan memang 400gm=400,000mg

b). 1 jar tahan brapa lama?
- Bergantung cara pengambilan. Jika sekali sehari, tahan 2 bulan. Tapi permulaan amal, di sarankan minum lah 2 kali sehari, pagi dan malam. Jadi ia tahan untuk sebulan.. Nak kesan bagus dan cepat kan, jadi minum banyak2 sikit..hehe.. (air bersih juga minum secukup nya ye..)

c). Rasa ia macam mana ye?
- Rasa manis2 anggur..:) sedap.. kena cuba sendiri, baru tau..

d). Jar tu plastik ke tin? Kang berkarat lak, bahaya tu..
- Bekas plastik yang cantik, macam tupperware.. Dah habis isi nanti boleh gantikan dengan biskut..hehe..

e). Alahan seafood/resdung boleh ambil?
- Boleh. Kolagen ia dari sumber akuatik – ikan talapia, tiada unsur marin. Bahan2 lain dari ekstrak buah juga sarang burung.. sangat bagus untuk kesihatan dalaman selain untuk mencantikkan kulit..

f). Jika ada penyakit kronik seperti darah tinggi, kencing manis atau jantung boleh minum ke?
- Aura white selamat untuk semua. Ia minuman bernutrisi bebas gula dan pengawet. Jika makan ubat, jarakkan masa pengambilan. Jika bimbang berlakunya tindakbalas yang teruk, cuba minum dengan dos yang sedikit dulu, setengah scoop..

g). Berapa lama nak nampak halus, cerah, gebu ni?
- Jika konsisten 2 kali sehari, jaga pemakanan dan badan sihat, tentunya kesan terserlah pada kulit. 

h). Jika berhentikan pengambilan kulit jadi kusam semula ke?
- Badan kita ni terdedah dengan radikal bebas setiap hari.. proses penuaan juga berlaku setiap saat. Beza nya jika kita mengambil nutrisi yang cukup, proses itu semua dapat dilambatkan.. Dan Aura White salah satu pilihan minuman tambahan yang sangat bagus, sebahagian dari cara anda untuk lebih muda dari usia.. Contoh mudah, kita nak bersih dan segar mestilah mandi setiap hari.. Apa jadi jika sehari tak mandi atau seminggu, apa lagi jika sebulan tak mandi? 

CARA MAKAN AURAWHITE:1. CAMPURKAN 2 scoop AURAWHITE bersama 120ml air sejuk atau air masak juga boleh menggunakan jus buah-buahan kesukaaan . Tidak digalakkan menggunakan air panas kerana dikhuatiri zat-zat aktif akan mati dan hilang2.kemudian goncangkan shaker tersebut dan sedia utk diminum 3. Jauhi minum / makan dari sumber yang mengandungi kafein seperti kopi, teh dan sebagainya kerana kajian menunjukkan kafein mampu menghilangkan zat aktif dan tidak baik untuk kecantikan kulit.4. WAJIB minum air masak / mineral /air bersih sekurang-kurangnya 3-5 liter sehari untuk kadar serapan yang cepat dan kesan yang pantas. 5. Cara yang sesuai untuk pengambilan AURA WHITE adalah semasa perut kosong krn memudahkan nutrisi utk menyerap kedalam tubuh. Di sarankan ambil pada waktu pagi (2 jam sebelum sarapan) dan malam sebelum tidur (2 jam selepas makan malam)** ATAU BOLEH AMBIL 1 SCOOP, 2 KALI SEHARI SEMASA PERUT KOSONG, IKUT KEMAMPUAN MASING2…KEMAMPUAN DR SEGI KEWANGAN
2 SCOOP 2 KALI SEHARI SURE LG CEPAT HASILNYA…** Period stop minum..Hari ke 4 period blh mula minum..
Untuk preggy mum 4 bulan ke atas dh blh mula minum Aurawhite

** Selepas pengambilan Aurawhite elakkn minum minuman yang mengandungi Kafein dan Berkarbonat

Leave a comment »

Krim Malam Felisa Kosmetik


ADA 2 JENIS KRIM MALAM FELISA :

gp night cream krim malam felisa kosmetik krim pengelupasan

1. GP NIGHT CREAM- RM 70.00 /15gm

-pencerahan dengan pegelupasan lembut.

-menyekatakan warna kulit di samping memudarkan jeragat, parut jerawat dan mengecutkan jerawat.

- krim yang diperkaya dari asid glikolik yang mampu mengurangkan garis-garis halus kulit, bintik-bintik hitam secara berperingkat dan menyekatakan warna kulit. Ia juga membantu menanggalkan sel-sel kulit mati dan membuat kulit anda licin serta kelihatan muda berseri.

Antara Bahan-bahan : Water, Glycolic Acid, Papain, Arbutin, Glycine Soja ( Soyabean ) Protein, Aloe Vera, Marigold Extract, Carrot Extract, Orange Peel Extract, Sunflower Seed Oil, Safflower Seed Extract, Rose Hips Oil, Cimicifuga Rasemosa Root Extract, Pyrus Malus (Apple) Enzyme

krim malam tanpa pengelupasa felisa kosmetik

2. SKIN RENEWAL- RM 58.00 / 15gm

-Bagi anda yang tidak mahu melakukan pengelupasan , boleh menggunakan krim ini pada malam hari.

-Krim yang tidak berminyak ini sangat berkesan untuk mencerahkan kulit serta menangani masalah kulit muka. Ia mengembalikan semula warna asal kulit serta melembutkan kulit yang tidak bermaya serta gelap.

Antara Bahan-bahan : Water, Lupine protein, Aloe Vera Gel, Aloe Vera Oil, Licorice, Oryza Sativa ( Rice ) Bran Oil, Ocimum Basilicum Extract, Hawthorn Extract, Chamomile Extract, Horsetail Extract, Vitamin E

 

( STOK BARANG YANG ADA BUNGKUSAN BARU.)

“MANA-MANA SKIN CARE MENJADI BERKESAN…

SEKIRANYA TIDAK MENCAMPUR-ADUKKAN PRODUK DENGAN JENAMA YANG LAIN,

MENGENAL PASTI MASALAH KULIT / JENIS KULIT DAHULU,

MENGGUNAKAN SKIN CARE DENGAN CARA DAN ATURAN YANG BETUL.”

“KERANA NASWA SALON MEMENTINGKAN NASIHAT PRODUK UNTUK ANDA.”

( NASIHAT PRODUK AKAN DIBERI KEPADA YANG MEMBUAT PEMBELIAN ONLINE DENGAN NASWA SALON ).

HUBUNGI 013-9214611 ( Pn. Naswa )/019-9819101 ( Cik Iznin ) / Sila tinggalkan sebarang komen & pertanyaan di bawah.

Leave a comment »

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 867 other followers

%d bloggers like this: