Naswa Ent. (KT0152293-W)

SEJAK 2001 ( 15200, LUNDANG, KOTA BHARU, KELANTAN ) Menjual produk original sahaja, memberi khidmat nasihat produk skin care dan juga supplemen untuk kecantikan luaran dan dalaman anda. TARIKH MULA JUALAN ONLINE : JULAI 2012 E-MEL : nebula9090@gmail.com HUBUNGI : 013-9214611 ( Pn Naswa ) , WHATSAPP / WECHAT : 019-9819101 ( Cik Nin )

3 Langkah Mudah Hapuskan Jerawat Dalam Masa Kurang 3 Hari



✾ ✿ ✽ 3 Langkah Mudah Hapuskan Jerawat 

Dalam Masa Kurang 3 Hari 

! ✾ ✿ ✽

Kini dengan HARGA PROMOSI ! 

Baca dulu info dan tips berguna di bawah sebelum anda ketahui 3 Langkah Mudah dengan teknik luar biasa ini !

☟☟☟☟☟☟☟☟☟


INFO percuma :

>>> TAHU TAK ? Sebenarnya sabun ketul lebih efektif daripada pencuci muka yang berbentuk gel dan kebiasaannya digunakan untuk permulaan rawatan kerana bahannya yang lebih pekat.

>>> Pori muka tersumbat boleh menyebabkan naiknya jerawat dan adik-beradiknya yang lain iaitu bintik hitam / bintik putih ( black head / white head )

>>> TAHU TAK ? Sebenarnya kulit berjerawat puncanya disebabkan kulit berminyak, dan kulit berminyak menyebabkan naiknya jerawat yang tak henti-henti, masalah resdung juga menyebabkan jerawat naik dan berulang di tempat yang sama.

>>> Kulit berminyak menyebabkan kulit muka nampak kusam dan tidak berseri kerana permukaan kulit yang tidak rata dan tidak licin.


TIPS percuma :

>>> Jangan PICIT JERAWAT sendiri sebab boleh meninggalkan luka yang kemudiannya menjadi parut hitam, adalah lebih baik sapu ACNE SPOT CREAM di tempat jerawat, lebih bermanfaat sebab jerawat pun boleh kecut dan tidak meninggalkan parut hitam.

” Anda masih lagi dibelenggu dengan masalah belum menjumpai produk yang benar-benar sesuai dengan kulit wajah anda? Tahukah anda, keserasian dengan kulit hanya akan berlaku jika bahan dalam produk tersebut benar-benar merawat masalah kulit dari peringkat akar umbi lagi dan yang paling penting bebas bahan beracun ?”

Contohnya jika anda kulit berjerawat, pastikan kulit anda dirawat dulu untuk menjadi kurang berminyak untuk mencegah jerawat berulang.


Sebelum anda didedahkan dengan 3 Langkah Mudah dengan Teknik Luar Biasa ini,
jawab dulu soalan di bawah, adakah anda betul-betul 100%…

✔nak kulit muka licin dan bersih ?

✔nak kulit muka Bebas daripada jerawat ?

✔nak kulit muka Bebas daripada gatal-gatal resdung ?

✔nak kulit muka Bebas minyak terutamanya cuaca panas sekarang ini ?

JIKA ‘ YA’,


Jangan bimbang, 

No worries ye. ^_^


Mahukah anda, kami tunjukkan jalan penyelesaiannya untuk atasi dengan SEGERA masalah jerawat serta gatal resdung anda ?


☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟

JOM ikut 3 langkah mudah ini &

Hapuskan Jerawat serta Gatal Resdung Dalam Masa Kurang 3 Hari dengan Teknik yang Luar Biasa !


≧◠◡◠≦✌


Ikuti 3 Langkah Mudah seperti di bawah :

1. Cleanse

⇊⇊⇊

2. Balance

⇊⇊⇊

3. Control

————————————————————————

*LANGKAH PERTAMA*


‘CLEANSE’

( CLEANSE/ BERSIHkan kulit muka anda supaya bebas daripada sel-sel kulit mati , segala debu, ,minyak dan kotoran yang boleh buat pori muka tersumbat dengan ACNE SOAP.)

ACNE SOAP U-Nice Beauty- RM 25 / 40g

Keistimewaannya :

1. Sabun yang berasaskan minyak zaitun & Tea Tree melembutkan kulit dan tak mengeringkan kulit.
2. Merawat jerawat yang bernanah/ batu.

3. Mempunyai bahan antiseptik untuk matikan kuman resdung.

Teknik Luar Biasa yang Efektif :(✿◠‿◠)Urut seluruh muka dalam keadaan berbuih selama 30 saat, biarkan 2-3 minit, kemudian bilas bersih. 

——————————————————————————————————–

*LANGKAH KE-2*


‘BALANCE’



( BALANCE/ SEIMBANGkan pH kulit wajah anda supaya tidak terlalu kering dan dan tidak terlalu berminyak dengan ACNE MASKER.)


ACNE MASKER U-Nice Beauty – RM 30 / 50g


Keistimewaannya :

1. Menyerap lebihan minyak, cegah jerawat berulang.

2. Menghilangkan rasa gatal atau gatal resdung, RUAM-RUAM dan kemerahan.

3. Merawat jerawat termasuklah jerawat pasir, kutil minyak.


Teknik Luar Biasa yang Efektif :(✿◠‿◠)

Bancuh 2 sudu tinggi (sudu yang telah disediakan ) dengan sedikit air masak / mineral. Sapu seluruh muka ( kecuali bahagian mata ). Selepas cuci muka, kemudian biarkan selama 25-30 minit ( Biarkan kering ), Laaaast sekali, Bilas bersih.


ATAU


Nak biarkan semalaman pun boleh, kulit cepat kurang berminyak. ^_^

———————————————————————————————————-

*LANGKAH KE-3*


‘CONTROL’

krim keringkan jerawat siang dan malam

( CONTROL/ KAWAL pengeluaran SEBUM berlebihan bagi kulit muka berjerawat dengan ACNE SPOT CREAM. )


ACNE SPOT CREAM U-Nice Beauty – RM 27.90 / 5g


Keistimewaannya :

1. Mengeringkan jerawat di muka dan di badan.

2. Mengurangkan jangkitan bakteria yang menyebabkan jerawat.

3. Mencegah jerawat daripada BERPARUT.

4. Menghilangkan rasa pedih, gatal, bengkak akibat jerawat.


Teknik Luar Biasa yang Efektif :(✿◠‿◠)

- Sapu di tempat jerawat kemudian gosok-gosok masuk ke dalam kulit.


✔ 100 % BERKESAN !

✔ 100 % SELAMAT !

✔ 100 % HALAL !


❥❥❥ Antara Testimoni-testimoni pengguna Acne Soap, Acne Masker dan Acne Spot Cream ❥❥❥


” Saya yakin dgn produk ini hampir setahun saya cuba yang set jerawat…Alhamdulillah, positif..saya memang cukup berpuas hati.kini..sy promote produk jnama U-Nice beauty pada kawan2 satu kolej ttg keistimewaan produk ni…rmai yang berminat dan telah mencubanya..U-Nice beauty begitu berkesan..sy yakin dengannya 100%. ” ( Atika dari Tanah Merah, Kelantan )


” Salam sis. Acne Masker tu sangat ok, jerawat pasir dah takde, kawan2 pun perasan ada perubahan, kulit pun dah kurang berminyak tak macam sebelum ni.” ( Erma dari Sandakan, Sabah )


” Cik Nin, okla pakai U-Nice, jerawat dah kecut..” ( Zue dari Putrajaya )


” hai  , i nak bagi feedback for the product, dah guna for 2 weeks, Alhamdulillah, i can say it works on my skin, kulit dah makin lembut dan jerawat mengecut, i’m very happy.” ( Syikin dari Kuala Lumpur )


” saya suka Acne Masker tu sebab kalau pakai Acne Masker kat tempat gatal-gatal, gatal-gatal memang hilang.” ( Siti Noor dari Gua Musang, Kelantan )


” Perubahan yang ketara yang saya nampak pada kulit muka saya dah tak berminyak sangat.” ( Sharifah dari Sungai Petani, Kedah.)


” Saya bru try produk acne soap.alhamdulillah..berkesan.kulit muka rasa slesa sgt.parut jerwt yg lama dh makin ilang..tq u-nice beauty.” ( Azura dari Serdang, Selangor )


“bgus la unice……..muka sbelum ni berjerawat, minyak krana sya jnis aktif bersukan….skrang muka sya sudah x brminyk dan x berjerawat, ” ( Hafiz dari Kota Bharu, Kelantan )


” tqvm,lpas pakai 3 produk tu kulit tak lagi berminyak n jerawat pun kering” ( Noor Fatihah dari Pekan, Pahang )


” tq,acne soap mmg elokla, jerawat makin kering.” ( Mastura dari Kemaman, Terengganu )

testimoni jerawat berminyak u-nice beauty (1)

( Pn Zaza dari Zaza Beauty)- kini sudah menjadi pengedar U-Nice Beautytestimoni sensitif jerawat berminyak u-nice beauty

( Cik Ainah )


testimoni pori terbuka jerawat berminyak u-nice beauty( Pn. Suriani dari Suriani Beauty)- Kini sudah menjadi pengedar U-Nice Beauty

✔ 100 % BERKESAN !

✔ 100 % SELAMAT !

✔ 100 % HALAL !

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Berminat untuk dapatkannya ?
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Harga 1 SET 3 Langkah MUDAH ( produk ) :

Acne Soap (cleanse) + Acne Masker (balance) + Acne Spot Cream (control) = RM 83.00

KINI dengan HARGA PROMOSI : (R̶M̶ ̶8̶3̶ ) RM 70

sahaja SEHINGGA 30hb9 ini sebelum pukul 11.59 malam 

TUNTUT DISKAUN ISTIMEWA ini dengan,

{✉ SMS/WhatsApp KOD < Cleanse-Balance-Control :) > ke nombor 019-3204611 (cik Nin U-Nice Beauty ) }

☞ Jangan Berlengah Lagi !

Jika mereka sudah berjaya mengatasi masalah jerawat resdung mereka,

MENGAPA TIDAK ANDA ?

Rebut peluang ini untuk dapatkan harga promosi sebab peluang SEHINGGA 30hb9 ini sebelum pukul 11.59 malam sahaja 

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ 

Berminat untuk guna set lengkap U-Nice Beauty khusus untuk kulit berminyak dan berjerawat ?

Anda hanya perlu tambah 

Trial set Oily RM 80.00 & B-B Cream RM 55.00 Sahaja !

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

***TRIAL SET Oily & Acne Series RM 80.00 ( yang mengandungi )*** :

Acne Cleanser, Acne Toner, Acne Serum, Enzymatic Night Cream, Acne UV Day Cream

***BB Cream RM 55.00/5g***

Krim malam enzim buah untuk mencerah, menggebukan kulit, menyekatakan warna kulit dan menghilangkan parut.


Semoga Berjaya ! In shaa Allah berkesan, anda boleh hubungi kami untuk sebarang pertanyaan dan feedback sepanjang tempoh rawatan. Terima Kasih. ^^)
—————————————————————————————————————————————————————
Nak Tahu ? KLIK SAHAJA. :)

SILA KLIK —->BUKTI KESEMUA PRODUK U-NICE BEAUTY ADA KELULUSAN KKM

SILA KLIK —->TESTIMONI-TESTIMONI PENGGUNA
SILA KLIK —-> SENARAI STOKIS / PENGEDAR SAH

—————————————————————————————————————————————————————-

Leave a comment »

Trus Health ( Penawar Resdung -sejak tahun 2005 )

 *** 4 biji Trus Health Sehari & Rasai

Perubahannya

dalam Masa Kurang 5 Hari !

Kini dengan Harga Promosi ! ***

 

( Baca dahulu betul-betul di bawah jika anda betul-betul SERIUSSS ingin merawat masalah resdung anda ! )

↡↡↡↡↡↡↡↡↡↡↡↡↡↡↡

 

Kenali Res-dung. Apakah itu Res-dung ?

Adakah anda betul-betul turut

mengalami masalah res-dung ?

Resdung ( sinusitis ) atau resah hidung sering dianggap penyakit biasa oleh umum.

Di antara faktor-faktor yang dipercayai menjadi punca kepada resdung (sinusitis) adalah faktor keturunan, faktor alam sekitar dan faktor alahan/ alergi tubuh.

Dianggarkan bahawa hampir 25% daripada penduduk Malaysia yang menghidapi penyakit ini.

Resdung ( sinusitis ) mengikut istilah saintifik memberi makna keradangan (alahan/ alergi ) yang terjadi pada dinding lapisan sinus akibat alahan.

Sinus merupakan rongga udara di dalam tulang muka.

Tahukah anda ?

5 Tanda-tanda Awal Resdung adalah seperti berikut :

1. Flu yang berpanjangan terutamanya di waktu pagi hari.
2. Gangguan hidung seperti hidung tersumbat, gatal-gatal
berbau.
3. Keguguran rambut.
4. Sakit bahagian kepala ( migrain ).
5. Sakit mata.

Dan Terdapat 2 Jenis Res-dung iaitu

SINUS AKUT & SINUS KRONIK.

Kebiasaannya konsep jangkitan penyakit resdung ( sinusitis )
adalah secara “Frontal Syennerse“.
IAITU

dengan menjangkiti bahagian hadapan tubuh yang mudah dikesan :

- gatal-gatal pada bahagian kepala.
– jangkitan akne (jerawat) pada kulit.
– gangguan pada hidung.
– serangan flu
– demam yang agak kerap

 

BAGAIMANAKAH Caranya Untuk

Mencegah Sinusitis ( Res-dung) ?

Di sini kami kongsikan antara 11 langkah pencegahan :

1 ) Elakkan membela haiwan peliharaan berbulu seperti kucing, anjing dan arnab di dalam rumah kediaman.

2 ) Elakkan penggunaan selimut, tilan, bantal dan pakaian yang diperbuat daripada bulu haiwan. Sebaiknya gunakan semua kelengkapan tersebut daripada bahan sintetik ( tiruan )

3 ) Kerap membasuh sarung tilam dan bantal dengan air panas untuk membunuh pijat dan serangga serta membuang habuk sekurang-kurangnya 2 kali dalam seminggu.

4 ) Menggunakan pembersih vakum yang mempunyai sistem penapis yang baik.

5 ) Kurangkan penggunaan permaidani dan set sofa yang diperbuat daripada kain dan berbulu.

6 ) Simpakan pakaian dalam ruang almari yang tertutup.

7 ) Elakkan penggunaan tirai langsir yang berat dan kain yang banyak.

8 ) Kerap mencuci penapis nyamuk pada tingkap.

9 ) Gunakan kain lembap untuk mengelap barangan rumah/ perabot.

10 ) Amalkan penggunaan penutup hidung semasa mengemas rumah / perabot.

11 ) Elakkan makanan yang kita sedang alah/ alergi padanya.

 

Jika anda inginkan rawatan resdung secara dalaman,
inilah caranya.

Amalkan penawar resdung TRUS HEALTH,

RECOMMENDED !

Kami sudah menjualnya sejak tahun 2005 lagi, dan kami sekeluarga turut mengamalkannya sehingga KINI !

Rata-rata customer kami berpuas hati dan pasti repeat order !

Antara 3 sebab mengapa kami sangat rekemenkan anda untuk mencuba TRUS HEALTH :

1. Berkesan mengatasi masalah jerawat yang kronik, KECUT TERUS ! DAN TIDAK MENINGGALKAN PARUT HITAM !

2. Mengurangkan alahan terhadap makanan dan debu / habuk seperti gatal2, hidung berair dan lain-lain lagi.

3. Boleh juga diamalkan ketika selsema atau demam, cuma tambah dosej pengambilan. Mampu menurunkan suhu badan, dan mengurangkan hidung berair serta mencegah daripada hidung berhingus.

 

RUMUSAN UTAMA HERBA-HERBA AJAIB TRUS HEALTH
✓ Coscinium Blumeanum ( Tanaman sekunyit / Mengkunyit )
✓ Parkia Roxbughii ( Biji Kedaung )
✓ Usnea Misaminensis ( Tanaman Tahi Angin )
✓ Eurycoma Longifolia ( Tongkat Ali )
✓ Tinospora Cripa ( Akar Pakawali )
✓ Rafflesia Hassellti ( Bunga Pakma )
✓ Leptospermum Flavescens ( Rempah Gunung )
✓ Hydnophytum Formicarium ( Pokok Sarang Semut )

KEISTIMEWAAN TRUS HEALTH
secara tradisional
☞Mengatasi masalah alahan dan gangguan hidung ( sinusitis )
☞Merawat masalah sakit sebahagian kepala ( migrain ) dan mata berpinar/ berair
☞Mengatasi jangkitan penyakit alahan kulit dan akne ( jerawat ) dari dalam
☞Mencuci darah
☞Menurunkan suhu badan

secara terapeutik
☞anti-bacterial/ anti-hpertensive
☞untuk menguatkan otot-otot jantung
☞anti-histamine —>mengawal & meredakan alahan/ alergi tubuh
☞mengubati flu/ selsema
☞menurunkan suhu badan
☞membantu mengekalkan tekstur sel kulit yang sihat & cantik. ^_^

Ada PELBAGAI CARA untuk anda mengamalkannya…

Dosej Pengamalan
Sinusitis/ resdung kronik
✎ 4 biji malam & 2 biji pagi setiap hari

Migrain
✎ 4 biji malam & 2 biji pagi setiap hari ( diambil bersama susu segar / soya )

Sinusitis/ resdung awal & biasa
✎ 2 biji pagi & malam setiap hari

Alergi/ alahan kulit
✎ 4 biji malam & 2 biji pagi setiap hari ( 2 minggu pertama )
2 biji pagi & 2 biji malam setiap hari ( minggu yang seterusnya )

Demam & Flu / selsema
✎ 3 biji 3 kali sehari (sehingga pulih )

Kecantikan kulit & mencuci darah
✎ 2 biji malam & 1 biji pagi

” PERHATIAN ! Trus Health bukan ubat, ia adalah sejenis supplemen yang berasaskan herba,
Yang penting anda perlu amalkan sebagai makanan tambahan, dan anda akan merasai perubahannya secara positif jika anda mengamalkan secara konsisten.

Bila tanda-tanda resdung dah berkurangan, dosej pengambilan boleh dikurangkan.

Inshaa Allah berkesan jika anda beri masa ^_^”

Antara 5 Kesan POSITIF Pengamalan :
☑ Pembuangan lendir/ hingus yang kerap pada peringkat awal lalu mengering dengan cepat akhirnya.

☑ Jerawat dan penyakit kulit mengering dan mengecut pada muka dan badan

☑ Sistem pernafasan menjadi lebiih baik

☑ Tekstur kulit menjadi lebih halus dan sihat

☑ Berpeluang menikmati makanan yang dialah/ alergi tetapi dalam kuantiti yang dianggarkan

100 % Tanpa Bahan Kimia !
100 % Berasaskan Herba !
100 % Berkesan !
100 % SELAMAT !

 

100% Selamat, tanpa bahan kimia !

hologram meditag ubat resdung dalam bentuk kapsul kelantan

Buktinya Setiap Botol Trus Health mempunyai pelekat Hologram Meditag ( dalam bulatan)  dan nombor kelulusan daripada pihak BPFK di bawah Kementerian Kesihatan Malaysia !

—————————————————————————-

*** Antara Testimoni2 Pengguna2 Trus Health

( Penawar Resdung )***

penawar resdung hilangkan gatal-gatal hidung hilangkan alahan dan bersin

penawar resdung hilangkan gatal kepala
B
ebaskan diri anda daripada masalah resdung dengan

cara yang BERKESAN & SELAMAT !

” Anda Berminat untuk Dapatkannya ? ” 

penawar resdung terlaris dan berkesan

1 botol TRUS HEALTH,
Harga RM 29.90 mengandungi 60 biji kapsul

 

Dosej Pengamalan
Sinusitis/ resdung kronik
✎ 4 biji malam & 2 biji pagi setiap hari

Migrain
✎ 4 biji malam & 2 biji pagi setiap hari ( diambil bersama susu segar / soya )

Sinusitis/ resdung awal & biasa
✎ 2 biji pagi & malam setiap hari

Alergi/ alahan kulit
✎ 4 biji malam & 2 biji pagi setiap hari ( 2 minggu pertama )
2 biji pagi & 2 biji malam setiap hari ( minggu yang seterusnya )

Demam & Flu / selsema
✎ 3 biji 3 kali sehari (sehingga pulih )

Kecantikan kulit & mencuci darah
✎ 2 biji malam & 1 biji pagi

Dapatkannya sekarang dengan Pakej Promosi

Pengenalan :

PROMOSI KINI ! ! !
( SAH SEHINGGA 31 OGOS INI SAHAJA ! )

1 BOTOL RM 29.90 mengandungi 60 biji kapsul, 

Pakej 2 botol  RM 59.80 Harga Selepas Diskaun RM 50.00 ➤➤➤ Jimat RM 9.80 !
Pakej 4 botol RM 119.60 Harga Selepas Diskaun RM 90.00 ➤➤➤ Jimat RM 29.60 !

 

✉ SMS KOD < Pakej ? RES-DUNG>

(* Gantikan tanda soal dengan pakej berapa yang anda nak,
2 atau 4 ? )

KE ➺ 019-9819101 

ARAHAN MUDAH SETERUSNYA AKAN DIBERIKAN .

 

( SAH SEHINGGA 31 OGOS INI SAHAJA ! )

 —> postage rm6 ( Semenanjung)
—> postage rm9 ( Sabah/ Sarawak )

Leave a comment »

Rose Hair Perfumes ( Vitamin Rambut Khas untuk yang Bertudung )

rose hair perfumed menghilangkan bau hapak rambut merawat rambut gugur kulit kepala gatal-gatal

minyak rambut vitamin rambut untuk yang bertudung

 

 

ROSE HAIR PERFUMES
———————————-

HARGA JUAL :: RM 40sem / RM45 ss

~Kandungan berat : 25g

 

~Masalah yang biasa dihadapi oleh KAUM WANITA MUSLIMAH !

-Rambut berpeluh disebabkan cuaca panas ??
-Rambut berbau tengik dan kurang menyenangkan ??
-Rambut kusam ??
-Rambut mudah rapuh ??
-Rambut mudah gugur ??
-Rambut lambat panjang ??
-Kulit kepala gatal gatal ??

 

**KEBAIKAN Rose Hair Perfume ..:-)

- Berfungsi sebagai vitamin rambut
- Rambut lebeh mudah di urus
- Rambut tidak mudah rosak
- Rambut cepat panjang
- Bau rose yang sangat wangi dan mengharumkan
- Tiada bahan kimia
- Buatan Malaysia
- Menguatkan akar rambut

~Diperkayakan dengan ESTRAK ROSE , COLLAGEN , VITAMIN E yang sangat bagus untuk rambut korang. Halal untuk dipakai oleh orang Islam

~Cara Pakai :
- Hanya ratakan selepas mandi

 

 

BORANG PESANAN PRODUK :

Leave a comment »

Perla Coffee ( Kopi Memutihkan Kulit – Ori dari HQ )

kopi perla coffee untuk memutihkan kulit mengatasi masalah kulit wajah

 

 

PERLA COFFE [ORI DARI HQ]
————————————

HARGA JUAL :: RM 59sem / RM65 ss

1 kotak: 20 sachet

 

~Perla Coffee adalah salah satu kopi untuk mencerahkan
kulit dan seluruh tubuh badan dengan cepat dan efektif.

~Proses pemutihan berlangsung di kepala hingga ke kaki
yang bermakna anda akan mendapat warna kulit yang
putih/cerah yang sekata di seluruh tubuh anda.

~Perla coffee juga membantu merawat kulit bermasalah
seperti kulit berjerawat, jeragat, parut -parut lama dan
juga masalah kulit yang menghantui anda. Hasil dapat
dilihat selepas seminggu mengamalkanPerla Coffee.

~Antara kebaikan Perla Coffee
✿Melembut dan menghaluskan tekstur kulit.
✿Kulit kelihatan lebih gebu, bersinar dan sempurna tanpa cela (flawless)
✿Meningkatkan kecerahan warna kulit dengan ketara dalam
masa 1- 2 minggu.
✿Memulihkan kulit berparut dan bermasalah
✿Menjadikan kulit lebih anjal serta lembap.
✿mengurangkan kedutan dan garis halus
✿mengecilkan liang pori
✿meningkatkan sistem imunisasi badan.
✿mengatasi masalh jerawat dan jeragat.

~Bahan- bahan utama dalam Perla Coffee.
✿Serbuk Mutiara,
✿Glutathione
✿Asid Hyaluronik

★Serbuk Mutiara
MUTIARA dipercayai berkhasiat untuk kecantikan sejak ribuan tahun lalu. Para Maharani China menggunakan dan meminum serbuk mutiara sementara Ratu Cleopatra memanjakan diri dengan mandi susu yang dicampur serbuk mutiara. Kelebihan serbuk mutiara ialah melembap, mencerah serta menghaluskan kulit.

★Glutathione
GLUTATHIONE sudah terbukti secara saintifik oleh ahli perubatan dapat mencerahkan kulit sekiranya diambil
secara berterusan. Pengambilan glutathione secara berterusan akan membuatkan kulit semakin cerah dan putih. Ianya juga dapat membuatkan anda kelihatan 5 hingga 10 tahun lebih muda dari usia sebenar.

Glutathione juga merupakan agen pembuang toksin yang paling berkesan.

★Asid Hyaluronik
ASID HYALURONIK adalah salah satu rahsia penjagaan muka selebriti di dunia hiburan, ianya diperlukan untuk menentang kedutan atas kulit muka. Asid Hyaluronik memainkan peranan penting ke atas kulit kerana ianya akan mula hilang bermula umur 25 tahun yang menyebabkan kelembapan kulit juga berkurangan. Asid Hyaluronik membantu menganjalkan kulit serta menghalang penuaan.

Kandungan Asid Hyaluronik dalam badan harus dikekalkan dengan mengamalkan Perla Coffee.

~~Perla Coffee adalah salah satu kopi untuk mencerahkan kulit dan seluruh tubuh badan dengan cepat dan efektif.

~~Proses pemutihan berlangsung daripada kepala hingga ke kaki yang bermakna anda akan mendapat warna kulit yang putih/cerah yang sekata di seluruh tubuh badan anda.

 

~PERLA COFFEE – Juga sesuai utk IBU MENGANDUNG & yg sedang MENYUSU BABY krn kandungan SERBUK MUTIARA dpt membantu mencerahkan kulit baby & GLUTHATHIONE pula dpt bekalkan tenaga optimum bagi ibu setiap hari.

~Cara pengambilan

1.Masukkan 1 sachet Perla Coffee ke dalam secawan air panas atau suam.
2.Kacau dan sedia diminum
3.Maksimum pengambilan 2 sachet sehari
4. Dinasihatkan minum air masak / mineral / air bersih 5.3-5 liter sehari untuk kadar serapan yang cepat dan pantas.

~kafein pantang untuk org ada darah tinngi

~~PERLA COFFEE – Produk buatan MALAYSIA, HALAL & yg penting ada kelulusan dari KKM

 

 

BORANG PESANAN PRODUK :

 

 

Leave a comment »

Genie Bra ( Bra yang Selesa dengan Harga Berpatutan )


tiga warna moden genie bra

tiga warna classic genie bra

panduan saiz genie bra ikut saiz buah dada cup baju

genie bra panduan saiz ukuran ikut inci

saiz ukuran genie bra s m l xl

 

 

—–GENIE BRA —–

HARGA JUAL:RM60

1 BOX SAMA SAIZ, 3 warna

1 BOX=3PCS

SAIZ AVAILABLE
S/M/L/XL/XXL

COLOURFUL: Pink, Purple & Blue.

Diperbuat daripada
kain 96% nylon dan 4% spandex
memberikan keselesaan sepenuhnya kepada si pemakai

UR BRA size-cup = GENIE BRA SIZE
31-35- A/B = S
36-37- A/B = M
38-40- A/B = L
41-43- A/B = XL
44-46- A/B = XXL

IF CUP C/D, PLZ ADD UP 1 SIZE

Adakah anda menghadapi masalah seperti berikut :-

✔ TALI BRA ATAU STRAP SELALU TERLUCUT
✔ KAIN GATAL DAN TIDAK SELESA
✔ SUSAH NAK CARI BRA YANG BETUL2 FIT DENGAN SAIZ DADA ANDA
✔ RUMIT NAK JAGA ATAU MAINTAIN BRA
✔ BERBEKAS TALI BRA KALAU BADAN KITA BERLEMAK
✔ PIN PENYANGKUT SELALU PATAH/ROSAK
✔ SAKIT BELAKANG
✔ NAK PAKAI BRA YANG SELESA TAPI MAHAL !

Kini segala masalah anda akan selesai jika anda bertindak untuk TUKAR bra anda kepada Genie bra. Jadi Kenapa anda perlu TUKAR ??
100% TERBUKTI!!!

✔ SESUAI DENGAN SEMUA PERINGKAT UMUR
✔ KAIN TIDAK GATAL , SELESA DAN BERGAYA
✔ PENGUDARAAN YANG BAGUS
✔ MENAMBAH KEYAKINAN DIRI
✔ NAMPAK LEBIH MUDA
✔ BOLEH DIBASUH GUNA MESIN
✔ BOLEH DIKERINGKAN GUNA DRYER / SPIN
✔ TAHAN LASAK DAN SENANG JAGA
✔ MUDAH DIPAKAI
✔ TAK PERLU RISAU BADAN NAIK KE TURUN
✔ YANG PALING PENTING BRA INI MAMPU DIMILIKI SEMUA

BRA YANG SESUAI UNTUK IBU MENGANDUNG / IBU MENYUSUKAN BAYI
GENIE BRA ADALAH COLI / PAKAIAN DALAM YANG SESUAI UNTUK IBU MENGANDUNG DAN IBU MENYUSUKAN BAYI

Tatkala mengandung, akan berlaku perubahan pada saiz dan bentuk payudara seseorang. Ini kerana sewaktu mengandung buah dada membina tisu-tisu yang lebih banyak untuk memuatkan kelenjar-kelenjar susu.

Terdapat pelbagai jenis baju dalam untuk wanita-wanita mengandung atau yang sedang menyusukan, dan memilih satu yang sesuai untuk anda boleh jadi sukar. Pemakaian coli semasa mengandung atau menyusukan adalah pilihan peribadi seseorang. Walau bagaimanapun, memakai coli yang memberi sokongan boleh mengurangkan penarikan tisu yang boleh menyebabkan buah dada menjadi kendur. Wanita yang mempunyai buah dada yang besar secara amnya akan berasa lebih selesa memakai coli.

Ramai wanita suka memakai coli berdawai, dan mereka keliru apabila diberitahu coli sebegini tidak digalakkan dipakai ketika mengandung atau semasa menyusukan. Sebabnya, sekali lagi, ianya kerana bentuk buah dada anda sedang berubah. Semasa menyusukan anak, saiz buah dada boleh bertambah atau berkurangan pada waktu siang, kerana susu sedang dihasilkan dan dikeluarkan.

Dapatkan sekurang-kurangnya dua atau tiga pasang coli. Memandangkan susu anda kadangkala meleleh, anda perlu menukar coli lebih kerap daripada biasa. Coli seharusnya dibasuh dengan tangan dan dengan sedikit sabun. Anda tidak perlu merendamnya dalam peluntur atau cecair berubat kerana ini akan melemahkan fabrik dan boleh menyebabkan kegatalan kulit. Jika anda menjaga coli dengan baik, ia boleh bertahan sepanjang anda mengandung dan beberapa bulan selepas itu.

Cara Menentukan Saiz Bra :

Ukuran bra (bra size) terdiri dari dua bahagian.
Band size (chest size) dan cup size.
Band size ditunjukkan dalam bentuk angka (32, 34, 36 dan seterusnya),
sedangkan cup size dalam bentuk huruf (A, B, C dan seterusnya).

Langkah pengukurannya:

- Gunakan bra tanpa padding yang nyaman sebagai standard pada saat pengukuran.

- Lakukan pengukuran dengan menggunakan tape measure.

- Untuk mencari band size, ukur lingkar bahagian bawah payudara hingga ke bahagian belakang.
Tambahkan 5 inci dan genapkan angkanya.

- Untuk mencari cup size, ukur lingkar bahagian paling menonjol pada payudara hingga ke bagian belakang. Tolak dengan ukuran band size tadi.
Jika hasilnya
kurang dari 1 inci, maka cup size Anda adalah AA,
bila 1 inci cup size A,
2 inci cup size B,
3 inci cup size C,
4 inci cup size D,
dan seterusnya.

- Untuk menentukan ukuran bra, ambil ukuran band size (misal 34) dan ukuran cup size (misal A).
Maka ukuran bra Anda adalah 34 A.

BORANG PESANAN PRODUK :

Leave a comment »

Sabun Marine Essence ( Sabun Untuk Masalah Kulit Badan )

sabun untuk atasi masalah kulit ekzema ruam mencerah ketiak dan parut

SABUN MARINE ESSENCE  ( 100 gm )

……………………………………

HARGA JUAL TIDAK TERMASUK POS
1-RM35 + POS RM6SEM, RM12SS
3-RM100 + POS RM7SEM, RM13SS  

Sabun marine essence merupakan kaedah paling selamat dan semulajadi bertindak ke atas masalah kulit anda.

Selain dari masalah ketuat,
marine essence juga in shaa Allah sangat berhasil untuk masalah berikut:

# Ekzema bayi hingga dewasa
#Kulit gelap di leher, ketiak dan celah peha
# kesan gigitan serangga
# parut luka
# rekahan perut selepas bersalin
# kulit ruam akibat peluh dab ruam lampin
# menghidap penyakit kulit  psoriasis
#panau
# Jerawat badan

Untuk yg ada ekzema pun bgs sabun ni.Biasa nye orang eczema ni memang tak boleh pakai something yang berunsur keras dan melekap lama di kulit, bila pakai mesti naik gatal-gatal dan bila gatal mula lah nak menggaru. Lepas garu ni la akibat nye..mesti ada kesan hitam pada kulit.

So buat uols yang ada masalah eczema kuna suggest kan boleh la cuba dulu sabun hijau ni yang wangiiiiiii tak hingat ni. At least dapat membantu atasi masalah eczema dan gatal-gatal kulit uol selama ni.

heheee..yang malas mandi ni sesuai untuk sesiapa yang susah sangat nak ajak anak-anak uol ke toilet. Lepas bagi diorg pakai sabun ni sure berdesup masing-masing nak masuk toilet sebab kan kesan segar dan wangi sabun ketiak ni lepas mandi memang buat badan rasa fresh dan bertenaga je.

Cara gunanya.. mula2 kerat dulu sabun ni kepada 4 bahagian..

JIMAT !!

Pastu basahkan sabun dan tangan..
Gonyoh perlahan sampai kuar buih..
Pastu sapu laa kat tempat2 yang bermasalah..
Seperti.. leher.. ketiak.. celah2 yang berkarat..
Biar kejap..
Pastu bilas.. :)

 

BORANG PESANAN PRODUK :

 

Leave a comment »

Bamboo Charcoal Body Shaper Corset ( Korset RM 50 )

korset bamboo charcoal menghasilkan bentuk tubuh menawan

 

 

KORSET BAMBOO CHARCOAL * KOTAK TIDAK DISEDIAKAN
——————————————
HARGA JUAL :: RM 50sem / RM55 ss

Warna Tersedia: Grey 

Saiz tersedia : (S-M) , (L-XL)

~Kini anda mampu miliki bentuk tubuh yang anda idamkan. Tidak perlu berbelanja besar untuk dapatkan bentuk tubuh yang menawan.

~Mengapa perlu pilih BAMBOO CHARCOAL BODY SHAPER CORSET?

-Korset ni tiada tulang seperti korset-korset lain. Bila pakai,tidak akan rasa sakit.
-Korset ni dalam bentuk one piece. Dimana hanya sekali sarung dan akan membentuk tubuh anda.
-Anda tidak perlu risau korset bergulung ke atas dan menekan bahagian payudara. Sangat selesa.
- Korset ini tiada cangkuk, tiada zip, tak perlu melilit. Mudah dan cepat pemakaiannya.
- Bahagian atas, design adalah bawah cup bra. Jadi tiada masalah untuk ibu yang menyusukan anak. Malah payudara juga akan terbentuk cantik.
- Boleh membetulkan postur badan anda.

~Saiz tersedia & kesesuaiannya:
-Size : S-M / L-XL
**S-M sesuai utk 40-60kg
-Pinggul : 84-94cm
-Pinggang : 62-72cm

**L-XL sesuai utk 60-80kg
-Pinggul : 98-105cm
-Pinggang : 76-81cm

Saranan kami:-
- Pakai korset ini selama 8jam setiap hari selama 2bulan untuk mendapatkan kesan yang terbaik.
- Terdapat lubang besar dibahagian bawah koset ini bagi memudahkan anda membuang air.
-Seeloknya sapukan pemanas dahulu, kemudian baru sarungkan korset ini. Pembakaran lemak lebih cepat.
- Minum air masak minimum 3liter sehari.

**CARA CUCIAN
-Cucian tangan dengan sedikit sabun tanpa bahan pemutih atau mesin.
-Perah dengan lembut selepas di cuci dan biarkan kering di tempat sejuk/redup dan berangin seperti di bawah kipas.

 

BORANG PESANAN PRODUK :

 

 

 

Leave a comment »

KWhite 38 ( 2 in 1 – memutihkan kulit dan menegang )

kwhite 38 memutihkan kulit dan menegangkan payudara dan punggung

………………………………………………………
KWHITE 38 2 IN 1 : WHITENING SKIN & BUST UP
………………………………………………………
HARGA JUAL :: RM 120sem / RM130ss

*Isi Kandungan/Berat : 20 sachet 20g, extra 2 sachet -

MINUMAN AJAIB KHAS UNTUK ANAK DARA DAN WANITA !!!

? KULIT SEMAKIN PUTIH
? PAYUDARA SEMAKIN KERAS ,
? AKAN KEMBALI DARA SEAWAL 60 SAAT TERASA KESAN SERTA MERTA
? ANAK DARA AKAN SEMAKIN BERSERI DAN PUTIH
? WANITA YANG SUDAH BERUMAH TANGGA KEMBALI DARA

(SEGALANYA DENGAN IZIN “NYA”) –Kita Hanya Bertawakal Dan Berusaha–
? 100% HALAL

>TERBUKTI BERKESAN <

KWHITE 38 “RASANYA SEPERTI KOPI”

PRODUK PERTAMA BERASASKAN HABBATUSSAUDA DAN DARK CHOC
? “Tetaplah Kamu Dengan Al-Habbah Al-Sawda’ Ini Kerana Sesungguhnya Ia Mengandungi Penawar Bagi Segala Penyakit Kecuali mati” -(HR : Al-Bukhari/Muslim)

? Kenapa Dark Choc?? ( RASA NYA SEPERTI KOPI TAPI SEDAP)
? Meningkatkan kadar kolesterol baik HDL dari LDL
? Mengurangkan risiko penyakit jantung
? Dark chocolate dibuat daripada tumbuh-tumbuhan di mana ia mengandungi khasiat daripada sayur-sayuran.Khasiat ini adalah dari flavonoid yang bertindak sebagai antioksidan

Kebaikan KWHITE 38 :
• Khas untuk menganjalkan payudara
• Membantu menganjalkan juga tubuh badan yang lembik
• Membantu menyekatakan tona2 gelap agar semakin cerah Dan sekata
• Memberikan tenaga
• Mengurangkan stress harian
• Khas untuk menjaga kewanitaan agar Persis Anak Dara
• Membantu membentuk tubuh badan menjadi terbentuk Dan cantik
• Membantu Kulit semakin Kenyal Dan Gebu

°K-White38 :
Ibu mengandung dilarang mengambil KWHITE 38 kerana ia berfungsi ketatkan faraj’

Cara makan :K-White Before Breakfast (SBB ia ada fungsi menahan rasa lapar )

K-white lebih kepada UP maksudnye lebih kepada montok,anjal, Dan jika anak dara ia mencantikkn bentuk shape payudara Dan jika yang sudah berkahwin ada masalah payudara kendur/lembik ia akan besarkan seterusnya proses menganjal. Maksud besar sesuai dgn ketinggian tubuh kita.

 

 

BORANG PESANAN PRODUK :

 

 

Leave a comment »

K-Colly Sweet 17

tak perlu make up laagi selepas amalkan k colly sweet 17

 

k colly sweet 17 berkesan melembapkan bibir dan bibir nampak segar dan pink testimoni k colly sweet 17 cerahkan muka kusam dan gelap k colly sweet 17 berkesan mengeringkan jerawat dan menghilangkan parut k colly sweet 17 berkesan mengecutkan jerawat batu dan melicinkan muka k colly sweet 17 berkesan melembapkan kulit yang kering k colly sweet 17 berkesan mengurangkan minyak dan mencerahkan muka

 

stok barang k colly sweet 17

 

K-COLLY Sweet 17  (1.5 Million mg )

~berat 830gram

HARGA JUAL :: RM 140sem / RM145 ss

~~KEBAIKAN

1) Membantu merawat masalah kulit seperti jerawat, jeragat, tona kulit tidak sekata.
2) Khas untuk mencantikkan kulit dengan menghaluskan kulit,memutihkan kulit secara semulajadi, menghaluskan kulit serta meningkatkan kelembapan kulit 10 X lebih cepat.
3) Makanan tambahan terbaik untuk kulit kelihatan muda, sihat dan lebih cerah.
4) Juga terbaik untuk merawat penglihatan, gigi, kuku ,sendi , otot dan rambut.
5) Melawan radikal bebas serta antioksidan semulajadi.
6) Menghindar dan mencegah dari penyakit kronik.

~~CARA PENGAMBILAN:
- Masukkan 2 scoop serbuk K Colly ke dalam mulut secara perlahan-lahan.
- Biarkan 3-5 saat, serbuk akan mencair dengan bantuan enzim air liur. Khasiat dan nutrisi K Colly Sweert 17 lebih cepat meresap ke dalam salur darah berbanding dengan cara dikacau/dilarutkan dengan air.
-Makan 1 jam sebelum sarapan dan sebelum tidur.
- Rasa manis2 buah. Sedap.
- Boleh diambil lelaki dan wanita. Selamat diambil oleh wanita hamil, bebas pengawet, pewarna dan perasa tiruan serta tanpa gula tambahan.

*Suplement dlm bentuk serbuk xprlukan kkm .. kalau cik tgok mana2 supliment dlm bentuk serbuk mmg xde KKM.

 


BORANG PESANAN PRODUK :

 

 

Leave a comment »

Slimming Panties ( FREE SIZE )

slimming panties original kelantan free saiz

 

 

SLIMMING PANTIES SUPER ( high-waist panties ) [31.5cm]
…………………………………………………….
HARGA JUAL :: RM 30sem / RM35 ss

Warna dalam stok!
Merah, Pink muda, pink terang

Ukuran: 31.5cm
FREE SIZE :Size S-XXL can wear.

Material: Made of 90% cotton and 10% spandex

**Keistimewaan::
- Membantu merampingkan pinggang dan perut
- Mengangkat dan PADATKAN BAHAGIAN PUNGGUNG yang JATUH

~PANTY AJAIB YANG MENJADI DAMBAAN SEMUA WANITA ADALAH PRODUK LAKU KERAS! KERANA:-

✔ Di reka KHAS supaya dpt membantu MEMBAKAR LEMAK & KALORI!
✔ Membantu menaikkan punggung anda!
✔ Membantu MEMBENTUK PERUT,PINGGUL,PINGGANG
✔ Untuk kesan maksimum sapukan dengan GEL SLIM/LOSYEN
✔ Sesuai dengan semua peringkat UMUR!
✔ Anak2 dara,ibu2 comel.!
✔ Boleh dijadikan sebagai BARUT/BENGKUNG moden
✔ Bagi ibu2 yg lepas BERSALIN @ KEGUGURAN!
✔ Kain tidak GATAL/PANAS,
✔ Sangat SELESA dipakai dan rasa BERKEYAKINAN!
✔ Mudah DIPAKAI & DI BUKA
✔ Nampak lebih MUDA / MANTAP / MENARIK!
✔ Menambah KEYAKINAN diri!
✔ Lemak2 yang menonjol keluar dapat DISEMBUNYIKAN!
✔ PENGUDARAAN YANG BAGUS
✔ Pemakaian sehingga ke atas PUSAT,PERUT & hampiri DADA!
✔ Boleh di gunakan BILA2 MASA & DI MANA2 sahaja!
✔ Lagi bagus dipakai hari-hari
✔ Warna2 yg ada : MIX
✔ SAIZ : FREE SIZE MUAT HINGGA SAIZ XL
> SGT2 SELESA KRN KEDUA2NYA 90% COTTON & 10% SPANDEX

Fungsi :
- Membantu merampingkan pinggang dan perut
- Mengangkat dan membantu memejalkan punggung
- Menggalakkan pembakaran lemak dan kalori terutama jika kita bersenam
- Sesuai dipakai sepanjang hari walaupun ketika tidur.
- Sangat selesa dipakai, terasa nyaman dan tidak mengganggu aktiviti seharian.
- Penggunaan setiap masa akan membuatkan anda tampak langsing dan ramping.

**Sesuai dipakai sepanjang hari dan juga paling efektif dipakai pada saat tidur untuk pembakaran lemak.

**Terasa nyaman dan tidak mengganggu aktiviti seharian

**Jika dipakai sambil bersenam dapat mempercepat pembakaran kalori.

**Cara mudah dan efektif untuk membuat tubuh anda lebih ramping. Gunakan secara rutin maka efeknya akan segera terasa.

~~Testimoni-testimoni:
 “Sangat selesa dipakai.. Material soft cotton.. and tak panas “
“Disarankan dipakai sebagai seluar dalam harian.. Bleh beli lebih tuk ganti2 setiap hari “
“Selesa sangat sebab getah tu tak akan memberi kesan pada perut korang. Selalunya, ada sesetengah panties *murah yg beri kesan garis-garis kat perut korang kan sebab getah panties tu ketat sangat dan fabrik getah tu tak berkualiti. Tapi, “High Waist Panties” ni, getah dia sangat comfy. I bet you will feel like you wearing nothing.”

 

BORANG PESANAN PRODUK :

 

 

 

Leave a comment »

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 853 other followers

%d bloggers like this: