Naswa Ent. (KT0152293-W)

SEJAK 2001 ( 15000, BANDAR BARU TUNJUNG, KOTA BHARU, KELANTAN-belakang Jaffar Rawas, sebelah Burgerbyte ) Menjual produk original sahaja secara online & offline, memberi khidmat nasihat produk skin care dan juga supplemen untuk kecantikan luaran dan dalaman anda. E-MEL : nebula9090@gmail.com HUBUNGI : 013-9214611 ( Pn Naswa ) , WHATSAPP / WECHAT : 019-9819101 ( Cik Nin )

Aurawhite Blueberry ( 900k mg )- Free Serum

aurawhite 900k mg blueberry  original kelantan plus glutathione

AuraWHITE 900k mg blueberry
[Free Serum]
……………………………………………………
HARGA JUAL :RM 150/pc

Kulit CERAH, ANJAL, GEBU, MULUS, FLAWLESS & PUTIH BERSERI dalam 14 hari

-AURA WHITE GLUTA COLLAGEN [BARU&BESAR] + VITAMIN C + HYALURONIC ACID + TRIPLE STEMCELL

PRODUK KELUARAN BUMIPUTERA DENGAN GMP CERTIFIED DARI KKM!
DISAHKAN HALAL JAKIM!

Kulit tidak lagi kendur, kusam, tidak sekata,
tidak , berparut, berjeragat, gelap dan penuh ekzema.

KEISTIMEWAAN AURA WHITE GLUTA COLLAGEN

- 50% pencerahan ketara dalam masa hanya 1-2
- memulihkan kulit rosak, berparut, kusam dan bermasalah
- menjadikan kulit lebih anjal dan elastik serta lembab
- mengurangi kedutan dan garis2 halus
- mengecilkan pori2 kulit
- menguat dan mencantikkan kuku dan rambut
- meningkatkan sistem imunisasi badan
- mengurangi radikal bebas dan toksin di dalam badan
- mengatasi masalah jerawat dan jeragat
- mengurangi sakit radang/sendi
- mengandungi prebiotik dan 5 kali stem sel<<< DI UPGRADE!!!!
- sesuai untuk ibu hamil dan menyusui bayi
- membekalkan tenaga optimum sepanjang hari
- mengurangi kolesterol
- menghapuskan parut, tumit merekah dan selulit
- meningkatkan kualiti tidur
- sesuai untuk lelaki dan wanita

— Produk pencerahan kulit yang harus dicuba, menghapuskan kekusaman,
–mengembalikan keserian dan kelembutan kulit secara keseluruhan.
—Satu2nya produk keluaran Malaysia yang menggunakan teknologi stem sel
hasil gabungan 5 jenis tumbuhan/buah[tomato, epal , roselle , snowlotus , respberry]
—serta ditambah benefit kehebatan lain, L-Glutathione

Leave a comment »

Secret Skin White Kawaii Collagen

secret skin white supplemen datin halina isteri angkasawan pertama

 

…………………………………………………………….
SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN
…………………………………………………………….

HARGA JUAL : RM 250
HARGA PROMOSI : RM 170

Teknologi terbaru dari JAPAN & FRANCE digunakan dalam proses pembuatan produk ini untuk menghasilkan produk berkualiti tinggi, pantas diserap ke salur darah, menggunakan teknologi nano menghasilkan butiran halus molekul nano untuk diserap pantas oleh badan dan memberi kesan yang diinginkan seawal 3 hari.

Apakah kandungannya ??
Bahan-bahan utama:
Wild Blueberry Stem Cell, Blueberry Stem Cell, Raspberry Stem Cell, Green Apple Stem Cell, Swiss Apple Stem Cell, Snow Lotus Stem Cell, Green Tea Stem Cell, Tomato Stem Cell, Swiss Red Grape Stem Cell, Grape Stem Cell, Argan Fruit Stem Cell, Rosella Stem Cell, Cranberry Stem Cell, Blackberry Stem Cell
Trehalose, Pure L-glutathione, Hydrolyzed Peptide Tilapia Collagen, Phyto Hyaluronic Acid, Pitera Extract, Acaiberry, Strawberry, Pamogranate, Avocado, Grape Seed Extract, Perilla Seed Extract, Mangosteen Extract, Kiwi, Astaxanthin, Omega 3, Co-enzyme Q10,Papaya, Lemon

APA FUNGSI SECRET SKIN KAWAII COLLAGEN INI?
– Kulit putih & sehalus kulit bayi seawal 3 hari..
– Kulit lembap & glowing dlm masa 1 hari..
– kulit tegang, anjal & muda dlm masa 15hari..
– jerawat kecut dlm masa 3 hari..
– sgt berkesan menutup pori-pori terbuka
– masalah kulit berminyak berkurang dlm masa 5 hari..
– parut pudar dlm masa 7 hari..
– dapat menahan selera makan supaya sentiasa kenyang
– melawan kanser
– membuang toksin
– berfungsi utk cuci darah kotor
– kulit cerah seluruh badan termasuk ketiak dan celah peha
– memudarkan stretchmark
– mengembalikan kemerahan bibir
– menambah susu ibu
– memberi kecergasan badan
– menaikkan HB bg wanita hamil
– penawar pelbagai peyakit
– bagus utk dalaman wanita

KHASIAT SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN utk kulit :
• Merangsang kolagen asal kulit
• Menghalang sinar UV matahari
• Mengaktifkan penghasilan kolagen
• Melambatkan penuaan
• Meningkatkan stem cell kulit
• Pemutihan kulit lebih pantas
• Kulit lebih anjal & muda
• Menghilangkan kedutan
• Menghilangkan kulit sun-burn
• Menghilangkan jerawat
• Menghilangkan parut hitam
• Mengurangkan jeragat
• Mengatasi kulit bersisik
• Kulit kering menjadi lembap
• Kulit kasar menjadi halus
• Mengatasi penyakit kulit
• Mengatasi masalah kulit rosak
• Mengatasi masalah tumit kaki pecah
• Mengatasi masalah kulit merekah

KHASIAT SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN utk kesihatan:
• Mengatasi sakit sendi tulang
• Mengatasi sakit senggugut
• Mengatasi masalah mata
• Sesuai untuk ibu mengandung
• Sesuai untuk ibu menyusu
• Mengurangkan stretchmark
• Mengurangkan selulit
• Menurunkan kolestrol
• Mengatasi rambut gugur
• Mengatasi bibir mengelupas
• Memberi tenaga kpd badan yg letih
• Membuang toksin
• Sesuai untuk masalah sakit darah tinggi & kencing manis
• Tingkatkan pengeluaran susu ibu
• Melangsingkan badan

KHASIAT SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN untuk para ibu:
• Menambahkan susu badan
• Menaikkan HB wanita hamil
• Memutihkan & menggebukan kulit bayi bagi ibu hamil & ibu menyusu
• Memberi tenaga kpd ibu hamil & menyusu• Memberi nutrien penting yg diperlukan oleh ibu hamil & menyusu
Kesan lebih pantas berbanding produk jenama lain!! kerana 14x stemcell, 36x anti-oxidant, 1,600,000mg collagen nano!! Tak rugi anda mencuba !!

( I paling suka khasiat untuk para ibu tu, sebab selamat untuk ibu yang menyusukan anak dan ibu hamil, HB naik.. problem i masa hamil ialah HB rendah -konfiden nak minum sebab DR.harlina pun masih menyusu anak dan minum, so gunakan tanpa was-was)

SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN DISEDIAKAN DALAM BENTUK SACHET
(1 SACHET 15G)
✔ Tak perlu susah2 nak cedok dan sukat!
✔ Boleh tuang terus kedalam mulut!
✔ Boleh juga dibuat minuman harian!
✔ Mudah dibawa ke mana2!

CARA PENGAMBILAN SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN :
☞ 1 sachet sehari sebelum tidur
☞ boleh dibancuh dgn air kosong @ jus / terus kemam di bawah lidah ( cara kemam lbh effectiv berbading bancuh)
☞ Diambil ketika perut kosong.
☞ Anda perlu pantang minuman berkafein seperti kopi, nescafe, teh, milo, coklat dan air bergas.

Leave a comment »

Double Stem Cell

double stem cell duta produk umie aida original kelantan


DOUBLE STEMCELL

HARGA JUAL 1 KOTAK: RM250

1 kotak/14sachet

-Double Stemcell membekalkan nutrient
bagi membantu merangsang pertumbuhan dan
pengantian sel sel baru serta pembaikan
sel lama ( yang telah rosak/cedera )
dalam darah, organ, kulit dan seluruh
Anggota badan.
-Dengan pengambilan
teratur setiap hari akan membantu
mencegah, merawat serta memperbetulkan
masalah/penyakit, seterusnya
meningkatkan tahap kesihatan badan.
-Manfaatnya akan terserlah pada kulit,
wajah dan bentuk badan seseorang. Badan
akan sentiasa cergas dan penuh bertenaga
untuk menjalani kehidupan harian. Sesuai
untuk semua peringkat umur dan jantina.

KEUNIKAN DOUBLE STEM CELL :

- Cara pemakanan yang unik dan mudah
diamalkan, terus diserap ke salur darah
– Memenangi Anugerah Europe Innovation 2008 & 2012
– Dapat pengiktirafan GMP, HALAL, SIRIM
– Ada Perlindungan Insurans RM 3 Juta

KANDUNGAN DOUBLE STEM CELL :

1. Stem Cell Epal – Tinggi antioksidan,mempercepatkan dan melindungi pertumbuhan sel2 baru, pemulihan luka.

2. Stem Cell Anggur – Agen anti-penuaan, menguatkan perlindungan dari UV, meningkatkan kekuatan sel kulit

3. Ekstrak Acaiberry – Meningkatkan metabolisma, mengurangkan berat badan, memperbaiki aliran darah, menguatkan jantung, membekalkan tenaga, kaya
Vitamin A, B1 & E

4. Ekstrak Blueberry – kaya Vitamin A, C, E, K, tinggi kandungan antioksidan, menyingkirkan toksin & radikal bebas, mengurangkan lemak & kolestrol, meningkatkan sistem imunisasi badan serta membekalkan tenaga

SEBAB MEMILIH DOUBLE STEMCELL?

## Menghilangkan Kedutan, Mencerah & Menggebukan Kulit Seluruh Badan
-Sebatian yang unik (stem cell epal & anggur) serta antioksidan menjadikan kulit lebih muda dan segar. Sel2 ini akan bertindak mengurangkan kedutan pada
kulit terutama kulit muka dan mengaktifkan sel-sel kulit badan.
## Perlindungan Dari Cahaya UV Matahari Merbahaya, 30 Kali Lebih Lama
-Bila berdiri di tengah panas, ia sebenarnya melemahkan kulit kita. Bila kulit lemah, ia tidak tahan lama dan menyebabkan kulit semakin banyak
berkedut, berjeragat, suram dan tidak sihat. Jadi kita perlu memberikan perlindungan yang sewajarnya agar sinar UV tidak mempercepatkan kerosakan kulit.

## Mengembalikan Tenaga & Stamina
– Acai Berry membantu tubuh mendapatkan
kualiti rehat yang lebih baik, agar dapat memulakan hari dengan tubuh badan yang lebih segar pada setiap pagi.
## Melancarkan Perjalanan Darah &
Menguatkan Jantung

- Apabila Double stemcell ini memasuki badan, ia memberikan haba yang merangsang kelancaran aliran darah, membekalkan lebih banyak oksigen dan nutrien untuk dibawa ke bahagian otak & badan, sekaligus dapat meningkatkan tenaga, merehatkan dinding saluran darah melalui kesan oksida nitrik yang
Terdapat di dalamnya di samping meningkatkan daya ingatan dan kejelasan mental.

## Bakar Lemak Dalam Badan dan Merendahkan Kolestrol
– Acaiberry dan Blueberry dapat meningkatkan kadar metabolisme badan, menyingkirkan bahan buangan dan toksin dalam badan.

## Hanya 15 Saat Untuk Diminum! (sesuai bagi wanita sibuk/bekerjaya)
– Hanya perlu guna sepaket sehari. Tak perlu tergopoh-gapah waktu pagi masa bersiap untuk pergi kerja. Masa boleh jimat, dan kecantikan pun terjaga rapi.
Keluar rumah dengan penuh keyakinan diri.

Supplement pilihan selebriti Umie Aida:
untuk kecergasan, tenaga dan stamina selain memelihara kecantikan kulit, melambatkan proses penuaan dan mengekalkan kesihatan dalaman..

KESAN PENGAMBILAN DOUBLE STEMCELL :

- Mencerah & menggebukan kulit wajah dan badan.
– Membantu mengurangkan kedutan pada kulit
– Menghapuskan jerawat dan parut.
– Mengaktifkan sel-sel badan dan kulit
– Membantu menjadikan kulit halus, licin dan anjal
– Menghilangkan masalah minyak berlebihan
– Melembapkan dan menganjalkan kulit.
– Meningkatkan daya penyerapan kolagen oleh badan
– Merangsang badan menghasilkan lebih kolagen
– Membantu menguatkan sendi dan tulang
– Membantu bertindak sebagai anti penuaan
– Agen antioksidan
– Menjaga kesihatan dan jantung
– Mengurangkan risiko kanser & penyakit lain.

~~Amatlah disyorkan kepada mereka yang
mempunyai masalah seperti berikut :
* Gout
* Sakit saraf/sendi dan lenguh2 tulang
* Buasir/sembelit
* Kencing manis
* Darah tinggi
* Lemak darah
* Anemia
* Kulit sensitif
* Sistem penghadaman lemah
* Kerap demam selsema
* Mudah letih dan badan lemah
* Tekanan/stress
* Kolestrol tinggi
* Masalah kulit kronik
* Masalah kewanitaan – keputihan,

‘kembali dara’
CARA PENGAMBILAN :

- Tuang 1 sachet ke bawah lidah, kemam 15-20 saat sehingga serbuk cair dan meresap. Minum segelas air suam/masak.
-Sebaiknya amal masa perut kosong, sebelum sarapan.
– Bagi yang berpenyakit kronik, boleh ambil 2 sachet sehari, pagi dan malam.
– Sesuai untuk lelaki dan wanita, ibu menyusui bayi atau hamil, vegetarian serta kanak2.
– Banyakkan pengambilan air bersih sepanjang hari untuk proses penyingkiran toksin.

Leave a comment »

BVR Collagen ( Belle Maison Collagen )

belle vous resources collagen bvr collagen original kelantan

 

BELLE VOUS RESOURCES

…………
BVR COLLAGEN [BELLE MAISON COLLAGEN]
…………

HARGA JUAL (Pasaran) :RM76.00 SM/RM86.00 SS

~~KANDUNGAN BVR Collagen:

*30 gram SERBUK
*Berzaiz kecil

*Di rumus khas dengan campuran 100% bahan2 semulajadi seperti:-

~PATI COLLAGEN ASLI
~PATI APPLE STEM CELL
~PATI STRAWBERRY STEM CELL
~PATI BUNGA SAKURA
~GLUTHATHIONE
~VITAMIN C & VITAMIN E

Sangat efektif utk merawat pelbagai masalah kulit seperti :

~MENCERAHKAN DAN MEMUTIHKAN KULIT MUKA DAN BADAN
~MENCERAHKAN TEMPAT2 YG GELAP SEPERTI SIKU, BAWAH LENGAN, BELAKANG LEHER, CELAH PEHA DAN LUTUT
~MEMUDARKAN DAN MENGHILANGKAN PARUT
~MERAWAT JERAWAT DARI DALAM DAN MENGERINGKAN JERAWAT
~MERAWAT MASALAH RESDUNG
~MENGHILANGKAN JERAGAT
~MENAIKKAN SERI WAJAH SECARA SEMULAJADI
~MENGECILKAN LIANG PORI
~MELAMBATKAN PENUAAN DAN KEDUTAN PADA KULIT
~MEMBEKALKAN VITAMIN DAN NUTRISI HARIAN YG LENGKAP UTK BADAN
~MELEMBABKAN KULIT YG KERING DAN MENGGELUPAS
~MENCANTIKKAN DAN MENCERAHKAN MATA
~MENGURANGKAN MASALAH KEGUGURAN RAMBUT
~MENGHASILKAN KULIT YG KELIHATAN FRESH DAN BERSIH

90% PENGGUNA MENDAPATI BAHAWA BVRC DAPAT MEMBERI KESAN YG POSTIVE DLM MASA 1MNGGU PERTAMA ATAU 1BULAN PERTAMA PENGGUNAAN..
5% LAGI PENGGUNA MEMBERI FEEDBACK BAHAWASANYA BVRC MEMBERI KESAN PADA MEREKA SELEPAS 1BULAN PERTAMA PENGGUNAAN (2BULAN/3BULAN PENGGUNAAN)

~CARA PENGAMBILAN:
*1 SUDU kecil 2x sehari [pagi & malam]

Leave a comment »

Bust Up Express

bust up express original kelantan

BUST UP EXPRESS

HARGA JUAL : RM150SEM,RM155SS

-MENAMBAH SAIZ PAYUDARA
-MENEGANGKAN SAIZ PAYUDARA DAN PUNGGUNG YANG KENDUR
-MELANGSINGKAN BADAN DENGAN PENINGKATAN JISIM BADAN LEMAK
-MERAWAT MASALAH-MASALAH BERKAITAN RAHIM
-MENGHALANG JANGKITAN PADA VIGINA DAN PUNDI KENCING
-MENGETATKAN VAGINA
-MENGHILANGKAN BAU BADAN DAN BAU PELUH
-MENCEGAH DAN MENGURANGKAN PENYAKIT MIGRAIN
-MENJADIKAN KULIT LEBIH LEMBUT DAN LEBIH MUDA
-MENCERAHKAN KULIT TERMASUKLAH KULIT PADA BAHAGIAN PUTING PAYUDARA
-MENGANJALKAN KULIT YANG MELENDUT
-MELAMBATKAN PROSES PENUAAN

SUKATAN & WAKTU PENGAMBILAN BUST UP EXPRESS

SUKATAN : 1 SCOOP PENUH

WAKTU PENGAMBILAN :
-SEBELUM BREAKFAST DAN SEBELUM TIDUR MALAM

Leave a comment »

Aura Slim Icy Cool Shaping Gel

aura slim icy cool shaping gel original kelantan

AURASLIM ICY COOL SHAPING GEL

HARGA JUAL :: RM 70

 

5x lifting system
Bukan sekali, bukan 2 kali, tp 5 kali lifting system. apa tu lifting system? lifting system ni lah yg berfungsi untuk mengangkat aset anda, supaya lebih mantap! menganjalkan kulit anda, membetuk tubuh badan yg ideal, dan sebaginya.

Fruity scent
Pejamkan mata anda, bygkan, anda ditenggelami oleh buah buah segar, baunya yg memukau! aduhhh, sedapnya. Apa, tak suka buah? memang xcool! hehe. setiap kali anda sapukan icy cool ni, anda boleh rasakan haruman buah buahan yg sgt memukau! memang lah rasa segar, cik abg pun nt suke rapat2. hehe. mcm fereena ke felinna ke, bau mereka lebih kepada bau mcm perfume kan? tapi yg ni bau buah buahan! memang rasa natural gila! *eksited

Mengandungi vitamin a/c/e, collagen dan mcm2 lagi!
Dengan adanya vitamin2 ni, apa uols akan dapat? first sekali ialah kulit yang anjal dan haluskan kulit! best tak best tak? selain tu juga, ia juga dapat menghilangkan sel2 mati, dan diformulasi khas utk anda yg kulit snsitif “kulit manja”, paling best ada PRO VIT B. vit b ni bagus utk kulit, sebab dia agen nk bg kulit ni relaks relaks gitu! selain tu, blh hilangkan stechmark dan sbginya!

Provitamin B5 ternyata banyak manfaatnya bagi manusia.
Salah satu manfaatnya adalah untuk kulit dan rambut. Ia dapat buatkan kulit dan rambut menjadi lebih sehat dan lebih baik cantik. Walau belum banyak digunakan dalam dunia bisnis kecantikan, tapi manfaatnya sgt meguntungkan!

Provitamin B5 digunakan dalam produk perawatan kulit kerana mampu menstabilkan metabolisme pada permukaan kulit, provitamin B yang digunakan pada kulit dapat membantu losyen ini meresap ke epidermis kulit yg paling dlm, dan dpt membentuk pigmen kulit yg baru! WHOAAAAA

Membakar lemak dengan kaedah thermo ais

auraslim-icycool-malaysia

FUNGSI UTAMA :
* Membantu menganjalkan & menghaluskan kulit
* Membakar lemak dengan kaedah thermo ais
* Menurunkan berat badan
* Membekalkan oksigen kepada kulit
* Mengurangkan selulit
* Membantu masalah rekahan di tumit kaki
* Mengempiskan perut+ Haruman buah-buahan segar yang memukau
* Formulasi inovatif untuk melangsingkan tubuh
* Mengurangkan stretch mark
* Tidak melekit & lebih selesa
* Menghilangkan sel-sel kulit mati
* Kesegaran terasa pada setiap sapuan
* Mengandungi multi vitamin serta pro Vit B5
* Membentuk tubuh badan ideal
* Sesuai bagi mereka yang kulit sensitif
* Kesan dapat dilihat dengan pantas dengan kegunaan yang konsisten.
* Detoxifikasi menyingkirkan toksin dalam tubuh
* Efektif untuk mereka yang dalam pantang

Leave a comment »

3 Langkah Mudah Hapuskan Jerawat Dalam Masa Kurang 3 Hari



✾ ✿ ✽ 3 Langkah Mudah Hapuskan Jerawat 

Dalam Masa Kurang 3 Hari 

! ✾ ✿ ✽

Kini dengan HARGA PROMOSI ! 

Baca dulu info dan tips berguna di bawah sebelum anda ketahui 3 Langkah Mudah dengan teknik luar biasa ini !

☟☟☟☟☟☟☟☟☟


INFO percuma :

>>> TAHU TAK ? Sebenarnya sabun ketul lebih efektif daripada pencuci muka yang berbentuk gel dan kebiasaannya digunakan untuk permulaan rawatan kerana bahannya yang lebih pekat.

>>> Pori muka tersumbat boleh menyebabkan naiknya jerawat dan adik-beradiknya yang lain iaitu bintik hitam / bintik putih ( black head / white head )

>>> TAHU TAK ? Sebenarnya kulit berjerawat puncanya disebabkan kulit berminyak, dan kulit berminyak menyebabkan naiknya jerawat yang tak henti-henti, masalah resdung juga menyebabkan jerawat naik dan berulang di tempat yang sama.

>>> Kulit berminyak menyebabkan kulit muka nampak kusam dan tidak berseri kerana permukaan kulit yang tidak rata dan tidak licin.


TIPS percuma :

>>> Jangan PICIT JERAWAT sendiri sebab boleh meninggalkan luka yang kemudiannya menjadi parut hitam, adalah lebih baik sapu ACNE SPOT CREAM di tempat jerawat, lebih bermanfaat sebab jerawat pun boleh kecut dan tidak meninggalkan parut hitam.

” Anda masih lagi dibelenggu dengan masalah belum menjumpai produk yang benar-benar sesuai dengan kulit wajah anda? Tahukah anda, keserasian dengan kulit hanya akan berlaku jika bahan dalam produk tersebut benar-benar merawat masalah kulit dari peringkat akar umbi lagi dan yang paling penting bebas bahan beracun ?”

Contohnya jika anda kulit berjerawat, pastikan kulit anda dirawat dulu untuk menjadi kurang berminyak untuk mencegah jerawat berulang.


Sebelum anda didedahkan dengan 3 Langkah Mudah dengan Teknik Luar Biasa ini,
jawab dulu soalan di bawah, adakah anda betul-betul 100%…

✔nak kulit muka licin dan bersih ?

✔nak kulit muka Bebas daripada jerawat ?

✔nak kulit muka Bebas daripada gatal-gatal resdung ?

✔nak kulit muka Bebas minyak terutamanya cuaca panas sekarang ini ?

JIKA ‘ YA’,


Jangan bimbang, 

No worries ye. ^_^


Mahukah anda, kami tunjukkan jalan penyelesaiannya untuk atasi dengan SEGERA masalah jerawat serta gatal resdung anda ?


☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟

JOM ikut 3 langkah mudah ini &

Hapuskan Jerawat serta Gatal Resdung Dalam Masa Kurang 3 Hari dengan Teknik yang Luar Biasa !


≧◠◡◠≦✌


Ikuti 3 Langkah Mudah seperti di bawah :

1. Cleanse

⇊⇊⇊

2. Balance

⇊⇊⇊

3. Control

————————————————————————

*LANGKAH PERTAMA*


‘CLEANSE’

( CLEANSE/ BERSIHkan kulit muka anda supaya bebas daripada sel-sel kulit mati , segala debu, ,minyak dan kotoran yang boleh buat pori muka tersumbat dengan ACNE SOAP.)

ACNE SOAP U-Nice Beauty- RM 25 / 40g

Keistimewaannya :

1. Sabun yang berasaskan minyak zaitun & Tea Tree melembutkan kulit dan tak mengeringkan kulit.
2. Merawat jerawat yang bernanah/ batu.

3. Mempunyai bahan antiseptik untuk matikan kuman resdung.

Teknik Luar Biasa yang Efektif :(✿◠‿◠)Urut seluruh muka dalam keadaan berbuih selama 30 saat, biarkan 2-3 minit, kemudian bilas bersih. 

——————————————————————————————————–

*LANGKAH KE-2*


‘BALANCE’



( BALANCE/ SEIMBANGkan pH kulit wajah anda supaya tidak terlalu kering dan dan tidak terlalu berminyak dengan ACNE MASKER.)


ACNE MASKER U-Nice Beauty – RM 30 / 50g


Keistimewaannya :

1. Menyerap lebihan minyak, cegah jerawat berulang.

2. Menghilangkan rasa gatal atau gatal resdung, RUAM-RUAM dan kemerahan.

3. Merawat jerawat termasuklah jerawat pasir, kutil minyak.


Teknik Luar Biasa yang Efektif :(✿◠‿◠)

Bancuh 2 sudu tinggi (sudu yang telah disediakan ) dengan sedikit air masak / mineral. Sapu seluruh muka ( kecuali bahagian mata ). Selepas cuci muka, kemudian biarkan selama 25-30 minit ( Biarkan kering ), Laaaast sekali, Bilas bersih.


ATAU


Nak biarkan semalaman pun boleh, kulit cepat kurang berminyak. ^_^

———————————————————————————————————-

*LANGKAH KE-3*


‘CONTROL’

krim keringkan jerawat siang dan malam

( CONTROL/ KAWAL pengeluaran SEBUM berlebihan bagi kulit muka berjerawat dengan ACNE SPOT CREAM. )


ACNE SPOT CREAM U-Nice Beauty – RM 27.90 / 5g


Keistimewaannya :

1. Mengeringkan jerawat di muka dan di badan.

2. Mengurangkan jangkitan bakteria yang menyebabkan jerawat.

3. Mencegah jerawat daripada BERPARUT.

4. Menghilangkan rasa pedih, gatal, bengkak akibat jerawat.


Teknik Luar Biasa yang Efektif :(✿◠‿◠)

- Sapu di tempat jerawat kemudian gosok-gosok masuk ke dalam kulit.


✔ 100 % BERKESAN !

✔ 100 % SELAMAT !

✔ 100 % HALAL !


❥❥❥ Antara Testimoni-testimoni pengguna Acne Soap, Acne Masker dan Acne Spot Cream ❥❥❥


” Saya yakin dgn produk ini hampir setahun saya cuba yang set jerawat…Alhamdulillah, positif..saya memang cukup berpuas hati.kini..sy promote produk jnama U-Nice beauty pada kawan2 satu kolej ttg keistimewaan produk ni…rmai yang berminat dan telah mencubanya..U-Nice beauty begitu berkesan..sy yakin dengannya 100%. ” ( Atika dari Tanah Merah, Kelantan )


” Salam sis. Acne Masker tu sangat ok, jerawat pasir dah takde, kawan2 pun perasan ada perubahan, kulit pun dah kurang berminyak tak macam sebelum ni.” ( Erma dari Sandakan, Sabah )


” Cik Nin, okla pakai U-Nice, jerawat dah kecut..” ( Zue dari Putrajaya )


” hai  , i nak bagi feedback for the product, dah guna for 2 weeks, Alhamdulillah, i can say it works on my skin, kulit dah makin lembut dan jerawat mengecut, i’m very happy.” ( Syikin dari Kuala Lumpur )


” saya suka Acne Masker tu sebab kalau pakai Acne Masker kat tempat gatal-gatal, gatal-gatal memang hilang.” ( Siti Noor dari Gua Musang, Kelantan )


” Perubahan yang ketara yang saya nampak pada kulit muka saya dah tak berminyak sangat.” ( Sharifah dari Sungai Petani, Kedah.)


” Saya bru try produk acne soap.alhamdulillah..berkesan.kulit muka rasa slesa sgt.parut jerwt yg lama dh makin ilang..tq u-nice beauty.” ( Azura dari Serdang, Selangor )


“bgus la unice……..muka sbelum ni berjerawat, minyak krana sya jnis aktif bersukan….skrang muka sya sudah x brminyk dan x berjerawat, ” ( Hafiz dari Kota Bharu, Kelantan )


” tqvm,lpas pakai 3 produk tu kulit tak lagi berminyak n jerawat pun kering” ( Noor Fatihah dari Pekan, Pahang )


” tq,acne soap mmg elokla, jerawat makin kering.” ( Mastura dari Kemaman, Terengganu )

testimoni jerawat berminyak u-nice beauty (1)

( Pn Zaza dari Zaza Beauty)- kini sudah menjadi pengedar U-Nice Beautytestimoni sensitif jerawat berminyak u-nice beauty

( Cik Ainah )


testimoni pori terbuka jerawat berminyak u-nice beauty( Pn. Suriani dari Suriani Beauty)- Kini sudah menjadi pengedar U-Nice Beauty

✔ 100 % BERKESAN !

✔ 100 % SELAMAT !

✔ 100 % HALAL !

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Berminat untuk dapatkannya ?
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Harga 1 SET 3 Langkah MUDAH ( produk ) :

Acne Soap (cleanse) + Acne Masker (balance) + Acne Spot Cream (control) = RM 83.00

KINI dengan HARGA PROMOSI : (R̶M̶ ̶8̶3̶ ) RM 70

sahaja SEHINGGA 30hb9 ini sebelum pukul 11.59 malam 

TUNTUT DISKAUN ISTIMEWA ini dengan,

{✉ SMS/WhatsApp KOD < Cleanse-Balance-Control :) > ke nombor 019-3204611 (cik Nin U-Nice Beauty ) }

☞ Jangan Berlengah Lagi !

Jika mereka sudah berjaya mengatasi masalah jerawat resdung mereka,

MENGAPA TIDAK ANDA ?

Rebut peluang ini untuk dapatkan harga promosi sebab peluang SEHINGGA 30hb9 ini sebelum pukul 11.59 malam sahaja 

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ 

Berminat untuk guna set lengkap U-Nice Beauty khusus untuk kulit berminyak dan berjerawat ?

Anda hanya perlu tambah 

Trial set Oily RM 80.00 & B-B Cream RM 55.00 Sahaja !

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

***TRIAL SET Oily & Acne Series RM 80.00 ( yang mengandungi )*** :

Acne Cleanser, Acne Toner, Acne Serum, Enzymatic Night Cream, Acne UV Day Cream

***BB Cream RM 55.00/5g***

Krim malam enzim buah untuk mencerah, menggebukan kulit, menyekatakan warna kulit dan menghilangkan parut.


Semoga Berjaya ! In shaa Allah berkesan, anda boleh hubungi kami untuk sebarang pertanyaan dan feedback sepanjang tempoh rawatan. Terima Kasih. ^^)
—————————————————————————————————————————————————————
Nak Tahu ? KLIK SAHAJA. :)

SILA KLIK —->BUKTI KESEMUA PRODUK U-NICE BEAUTY ADA KELULUSAN KKM

SILA KLIK —->TESTIMONI-TESTIMONI PENGGUNA
SILA KLIK —-> SENARAI STOKIS / PENGEDAR SAH

—————————————————————————————————————————————————————-

Leave a comment »

Trus Health ( Penawar Resdung -sejak tahun 2005 )

 *** 4 biji Trus Health Sehari & Rasai

Perubahannya

dalam Masa Kurang 5 Hari !

Kini dengan Harga Promosi ! ***

 

( Baca dahulu betul-betul di bawah jika anda betul-betul SERIUSSS ingin merawat masalah resdung anda ! )

↡↡↡↡↡↡↡↡↡↡↡↡↡↡↡

 

Kenali Res-dung. Apakah itu Res-dung ?

Adakah anda betul-betul turut

mengalami masalah res-dung ?

Resdung ( sinusitis ) atau resah hidung sering dianggap penyakit biasa oleh umum.

Di antara faktor-faktor yang dipercayai menjadi punca kepada resdung (sinusitis) adalah faktor keturunan, faktor alam sekitar dan faktor alahan/ alergi tubuh.

Dianggarkan bahawa hampir 25% daripada penduduk Malaysia yang menghidapi penyakit ini.

Resdung ( sinusitis ) mengikut istilah saintifik memberi makna keradangan (alahan/ alergi ) yang terjadi pada dinding lapisan sinus akibat alahan.

Sinus merupakan rongga udara di dalam tulang muka.

Tahukah anda ?

5 Tanda-tanda Awal Resdung adalah seperti berikut :

1. Flu yang berpanjangan terutamanya di waktu pagi hari.
2. Gangguan hidung seperti hidung tersumbat, gatal-gatal
berbau.
3. Keguguran rambut.
4. Sakit bahagian kepala ( migrain ).
5. Sakit mata.

Dan Terdapat 2 Jenis Res-dung iaitu

SINUS AKUT & SINUS KRONIK.

Kebiasaannya konsep jangkitan penyakit resdung ( sinusitis )
adalah secara “Frontal Syennerse“.
IAITU

dengan menjangkiti bahagian hadapan tubuh yang mudah dikesan :

- gatal-gatal pada bahagian kepala.
– jangkitan akne (jerawat) pada kulit.
– gangguan pada hidung.
– serangan flu
– demam yang agak kerap

 

BAGAIMANAKAH Caranya Untuk

Mencegah Sinusitis ( Res-dung) ?

Di sini kami kongsikan antara 11 langkah pencegahan :

1 ) Elakkan membela haiwan peliharaan berbulu seperti kucing, anjing dan arnab di dalam rumah kediaman.

2 ) Elakkan penggunaan selimut, tilan, bantal dan pakaian yang diperbuat daripada bulu haiwan. Sebaiknya gunakan semua kelengkapan tersebut daripada bahan sintetik ( tiruan )

3 ) Kerap membasuh sarung tilam dan bantal dengan air panas untuk membunuh pijat dan serangga serta membuang habuk sekurang-kurangnya 2 kali dalam seminggu.

4 ) Menggunakan pembersih vakum yang mempunyai sistem penapis yang baik.

5 ) Kurangkan penggunaan permaidani dan set sofa yang diperbuat daripada kain dan berbulu.

6 ) Simpakan pakaian dalam ruang almari yang tertutup.

7 ) Elakkan penggunaan tirai langsir yang berat dan kain yang banyak.

8 ) Kerap mencuci penapis nyamuk pada tingkap.

9 ) Gunakan kain lembap untuk mengelap barangan rumah/ perabot.

10 ) Amalkan penggunaan penutup hidung semasa mengemas rumah / perabot.

11 ) Elakkan makanan yang kita sedang alah/ alergi padanya.

 

Jika anda inginkan rawatan resdung secara dalaman,
inilah caranya.

Amalkan penawar resdung TRUS HEALTH,

RECOMMENDED !

Kami sudah menjualnya sejak tahun 2005 lagi, dan kami sekeluarga turut mengamalkannya sehingga KINI !

Rata-rata customer kami berpuas hati dan pasti repeat order !

Antara 3 sebab mengapa kami sangat rekemenkan anda untuk mencuba TRUS HEALTH :

1. Berkesan mengatasi masalah jerawat yang kronik, KECUT TERUS ! DAN TIDAK MENINGGALKAN PARUT HITAM !

2. Mengurangkan alahan terhadap makanan dan debu / habuk seperti gatal2, hidung berair dan lain-lain lagi.

3. Boleh juga diamalkan ketika selsema atau demam, cuma tambah dosej pengambilan. Mampu menurunkan suhu badan, dan mengurangkan hidung berair serta mencegah daripada hidung berhingus.

 

RUMUSAN UTAMA HERBA-HERBA AJAIB TRUS HEALTH
✓ Coscinium Blumeanum ( Tanaman sekunyit / Mengkunyit )
✓ Parkia Roxbughii ( Biji Kedaung )
✓ Usnea Misaminensis ( Tanaman Tahi Angin )
✓ Eurycoma Longifolia ( Tongkat Ali )
✓ Tinospora Cripa ( Akar Pakawali )
✓ Rafflesia Hassellti ( Bunga Pakma )
✓ Leptospermum Flavescens ( Rempah Gunung )
✓ Hydnophytum Formicarium ( Pokok Sarang Semut )

KEISTIMEWAAN TRUS HEALTH
secara tradisional
☞Mengatasi masalah alahan dan gangguan hidung ( sinusitis )
☞Merawat masalah sakit sebahagian kepala ( migrain ) dan mata berpinar/ berair
☞Mengatasi jangkitan penyakit alahan kulit dan akne ( jerawat ) dari dalam
☞Mencuci darah
☞Menurunkan suhu badan

secara terapeutik
☞anti-bacterial/ anti-hpertensive
☞untuk menguatkan otot-otot jantung
☞anti-histamine —>mengawal & meredakan alahan/ alergi tubuh
☞mengubati flu/ selsema
☞menurunkan suhu badan
☞membantu mengekalkan tekstur sel kulit yang sihat & cantik. ^_^

Ada PELBAGAI CARA untuk anda mengamalkannya…

Dosej Pengamalan
Sinusitis/ resdung kronik
✎ 4 biji malam & 2 biji pagi setiap hari

Migrain
✎ 4 biji malam & 2 biji pagi setiap hari ( diambil bersama susu segar / soya )

Sinusitis/ resdung awal & biasa
✎ 2 biji pagi & malam setiap hari

Alergi/ alahan kulit
✎ 4 biji malam & 2 biji pagi setiap hari ( 2 minggu pertama )
2 biji pagi & 2 biji malam setiap hari ( minggu yang seterusnya )

Demam & Flu / selsema
✎ 3 biji 3 kali sehari (sehingga pulih )

Kecantikan kulit & mencuci darah
✎ 2 biji malam & 1 biji pagi

” PERHATIAN ! Trus Health bukan ubat, ia adalah sejenis supplemen yang berasaskan herba,
Yang penting anda perlu amalkan sebagai makanan tambahan, dan anda akan merasai perubahannya secara positif jika anda mengamalkan secara konsisten.

Bila tanda-tanda resdung dah berkurangan, dosej pengambilan boleh dikurangkan.

Inshaa Allah berkesan jika anda beri masa ^_^”

Antara 5 Kesan POSITIF Pengamalan :
☑ Pembuangan lendir/ hingus yang kerap pada peringkat awal lalu mengering dengan cepat akhirnya.

☑ Jerawat dan penyakit kulit mengering dan mengecut pada muka dan badan

☑ Sistem pernafasan menjadi lebiih baik

☑ Tekstur kulit menjadi lebih halus dan sihat

☑ Berpeluang menikmati makanan yang dialah/ alergi tetapi dalam kuantiti yang dianggarkan

100 % Tanpa Bahan Kimia !
100 % Berasaskan Herba !
100 % Berkesan !
100 % SELAMAT !

 

100% Selamat, tanpa bahan kimia !

hologram meditag ubat resdung dalam bentuk kapsul kelantan

Buktinya Setiap Botol Trus Health mempunyai pelekat Hologram Meditag ( dalam bulatan)  dan nombor kelulusan daripada pihak BPFK di bawah Kementerian Kesihatan Malaysia !

—————————————————————————-

*** Antara Testimoni2 Pengguna2 Trus Health

( Penawar Resdung )***

penawar resdung hilangkan gatal-gatal hidung hilangkan alahan dan bersin

penawar resdung hilangkan gatal kepala
B
ebaskan diri anda daripada masalah resdung dengan

cara yang BERKESAN & SELAMAT !

” Anda Berminat untuk Dapatkannya ? ” 

penawar resdung terlaris dan berkesan

1 botol TRUS HEALTH,
Harga RM 29.90 mengandungi 60 biji kapsul

 

Dosej Pengamalan
Sinusitis/ resdung kronik
✎ 4 biji malam & 2 biji pagi setiap hari

Migrain
✎ 4 biji malam & 2 biji pagi setiap hari ( diambil bersama susu segar / soya )

Sinusitis/ resdung awal & biasa
✎ 2 biji pagi & malam setiap hari

Alergi/ alahan kulit
✎ 4 biji malam & 2 biji pagi setiap hari ( 2 minggu pertama )
2 biji pagi & 2 biji malam setiap hari ( minggu yang seterusnya )

Demam & Flu / selsema
✎ 3 biji 3 kali sehari (sehingga pulih )

Kecantikan kulit & mencuci darah
✎ 2 biji malam & 1 biji pagi

Dapatkannya sekarang dengan Pakej Promosi

Pengenalan :

PROMOSI KINI ! ! !
( SAH SEHINGGA 31 OGOS INI SAHAJA ! )

1 BOTOL RM 29.90 mengandungi 60 biji kapsul, 

Pakej 2 botol  RM 59.80 Harga Selepas Diskaun RM 50.00 ➤➤➤ Jimat RM 9.80 !
Pakej 4 botol RM 119.60 Harga Selepas Diskaun RM 90.00 ➤➤➤ Jimat RM 29.60 !

 

✉ SMS KOD < Pakej ? RES-DUNG>

(* Gantikan tanda soal dengan pakej berapa yang anda nak,
2 atau 4 ? )

KE ➺ 019-9819101 

ARAHAN MUDAH SETERUSNYA AKAN DIBERIKAN .

 

( SAH SEHINGGA 31 OGOS INI SAHAJA ! )

 —> postage rm6 ( Semenanjung)
—> postage rm9 ( Sabah/ Sarawak )

Leave a comment »

Rose Hair Perfumes ( Vitamin Rambut Khas untuk yang Bertudung )

rose hair perfumed menghilangkan bau hapak rambut merawat rambut gugur kulit kepala gatal-gatal

minyak rambut vitamin rambut untuk yang bertudung

 

 

ROSE HAIR PERFUMES
———————————-

HARGA JUAL :: RM 40sem / RM45 ss

~Kandungan berat : 25g

 

~Masalah yang biasa dihadapi oleh KAUM WANITA MUSLIMAH !

-Rambut berpeluh disebabkan cuaca panas ??
-Rambut berbau tengik dan kurang menyenangkan ??
-Rambut kusam ??
-Rambut mudah rapuh ??
-Rambut mudah gugur ??
-Rambut lambat panjang ??
-Kulit kepala gatal gatal ??

 

**KEBAIKAN Rose Hair Perfume ..:-)

- Berfungsi sebagai vitamin rambut
- Rambut lebeh mudah di urus
- Rambut tidak mudah rosak
- Rambut cepat panjang
- Bau rose yang sangat wangi dan mengharumkan
- Tiada bahan kimia
- Buatan Malaysia
- Menguatkan akar rambut

~Diperkayakan dengan ESTRAK ROSE , COLLAGEN , VITAMIN E yang sangat bagus untuk rambut korang. Halal untuk dipakai oleh orang Islam

~Cara Pakai :
- Hanya ratakan selepas mandi

 

 

BORANG PESANAN PRODUK :

Leave a comment »

Perla Coffee ( Kopi Memutihkan Kulit – Ori dari HQ )

kopi perla coffee untuk memutihkan kulit mengatasi masalah kulit wajah

 

 

PERLA COFFE [ORI DARI HQ]
————————————

HARGA JUAL :: RM 59sem / RM65 ss

1 kotak: 20 sachet

 

~Perla Coffee adalah salah satu kopi untuk mencerahkan
kulit dan seluruh tubuh badan dengan cepat dan efektif.

~Proses pemutihan berlangsung di kepala hingga ke kaki
yang bermakna anda akan mendapat warna kulit yang
putih/cerah yang sekata di seluruh tubuh anda.

~Perla coffee juga membantu merawat kulit bermasalah
seperti kulit berjerawat, jeragat, parut -parut lama dan
juga masalah kulit yang menghantui anda. Hasil dapat
dilihat selepas seminggu mengamalkanPerla Coffee.

~Antara kebaikan Perla Coffee
✿Melembut dan menghaluskan tekstur kulit.
✿Kulit kelihatan lebih gebu, bersinar dan sempurna tanpa cela (flawless)
✿Meningkatkan kecerahan warna kulit dengan ketara dalam
masa 1- 2 minggu.
✿Memulihkan kulit berparut dan bermasalah
✿Menjadikan kulit lebih anjal serta lembap.
✿mengurangkan kedutan dan garis halus
✿mengecilkan liang pori
✿meningkatkan sistem imunisasi badan.
✿mengatasi masalh jerawat dan jeragat.

~Bahan- bahan utama dalam Perla Coffee.
✿Serbuk Mutiara,
✿Glutathione
✿Asid Hyaluronik

★Serbuk Mutiara
MUTIARA dipercayai berkhasiat untuk kecantikan sejak ribuan tahun lalu. Para Maharani China menggunakan dan meminum serbuk mutiara sementara Ratu Cleopatra memanjakan diri dengan mandi susu yang dicampur serbuk mutiara. Kelebihan serbuk mutiara ialah melembap, mencerah serta menghaluskan kulit.

★Glutathione
GLUTATHIONE sudah terbukti secara saintifik oleh ahli perubatan dapat mencerahkan kulit sekiranya diambil
secara berterusan. Pengambilan glutathione secara berterusan akan membuatkan kulit semakin cerah dan putih. Ianya juga dapat membuatkan anda kelihatan 5 hingga 10 tahun lebih muda dari usia sebenar.

Glutathione juga merupakan agen pembuang toksin yang paling berkesan.

★Asid Hyaluronik
ASID HYALURONIK adalah salah satu rahsia penjagaan muka selebriti di dunia hiburan, ianya diperlukan untuk menentang kedutan atas kulit muka. Asid Hyaluronik memainkan peranan penting ke atas kulit kerana ianya akan mula hilang bermula umur 25 tahun yang menyebabkan kelembapan kulit juga berkurangan. Asid Hyaluronik membantu menganjalkan kulit serta menghalang penuaan.

Kandungan Asid Hyaluronik dalam badan harus dikekalkan dengan mengamalkan Perla Coffee.

~~Perla Coffee adalah salah satu kopi untuk mencerahkan kulit dan seluruh tubuh badan dengan cepat dan efektif.

~~Proses pemutihan berlangsung daripada kepala hingga ke kaki yang bermakna anda akan mendapat warna kulit yang putih/cerah yang sekata di seluruh tubuh badan anda.

 

~PERLA COFFEE – Juga sesuai utk IBU MENGANDUNG & yg sedang MENYUSU BABY krn kandungan SERBUK MUTIARA dpt membantu mencerahkan kulit baby & GLUTHATHIONE pula dpt bekalkan tenaga optimum bagi ibu setiap hari.

~Cara pengambilan

1.Masukkan 1 sachet Perla Coffee ke dalam secawan air panas atau suam.
2.Kacau dan sedia diminum
3.Maksimum pengambilan 2 sachet sehari
4. Dinasihatkan minum air masak / mineral / air bersih 5.3-5 liter sehari untuk kadar serapan yang cepat dan pantas.

~kafein pantang untuk org ada darah tinngi

~~PERLA COFFEE – Produk buatan MALAYSIA, HALAL & yg penting ada kelulusan dari KKM

 

 

BORANG PESANAN PRODUK :

 

 

Leave a comment »

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 868 other followers

%d bloggers like this: